Inchirieri auto cu preluare / predare masina direct din Timisoara aeroport

Cauti inchirieri auto in Timisoara Aeroport? West Rent a Car ofera posibilitatea de a prelua / preda masina din Aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR) Rent A Car Timisoara Aeroport Simplu si Rapid  – La sosire in aeroport un agent West Rent a Car va va astepta la iesire din incinta cu o pancarta cu numele dumneavoastra. Semnarea contractului, precum si predarea masinii se face in aeroport. Indiferent daca alegeti sa inchiriati o masina din aeroportul Traian Vuia sau din Timisoara, West Rent a Car este raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate.


Inchirieri masini cu livrare gratuita in Aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR). Servicii de inchirieri auto profesionale oferite de West Rent a Car.

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara (TSR), cu un trafic de peste 1.000.000 de pasageri, constituie cel mai important aeroportul din vestul Romaniei. Cladirea aeroportului este situat la 12 km nord-est de centrul Timisoarei. Este o structura, care acopera cea mai mare parte de calatori din vestul tarii, directionand zboruri spre cel mai importante orase din tara si din Europa.

Aeroportul din Timisoara este al treilea aeroport ca marime din Romania, din punctul de vedere al traficului de pasageri inregistrat, dupa aeroportul Henri Coanda din Bucuresti (OTP) si aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca (CLJ). Incepand cu anul 2016 numarul pasageri imbarcati / debarcati in aeroportul Timisoara a depasi cifra de 1,1 milioane, iar din 2017 administratia aeroportului estimeaza ca numarul de pasageri va atinge aproximativ de 1,5 milioane.

Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in vestul tarii pentru a vizita variatele obiective turistice din Timisoara si din imprejurimi, gama noastra de inchirieri auto include cate ceva pentru fiecare gust si buget, cu o selectie variata de masini din gama mini, compact, economy, pana la clasele medii si mari. 

Daca vizitati orasul in scop de afaceri si planuiti sa va petreceti tot timpul in oras, atunci veti avea nevoie fie de o masina mica sau compact cu consum mic si un pret pe masura. In schimba daca doriti sa face o calatorie mai lunga, sa vizitati tara, ideal este sa optati pentru o clasa medie sau mare, pentru a va oferi confortul de care aveti nevoie. Clienti in general se concentreza pe calitatea serviciilor oferite de firma de inchirieri cautand mereu sa gaseasc cel mai bun raport calitate – pret. 
O statistica a recenziilor a celor care aleg sa inchirieze o masina din aeroportul Timisoara, arata o usoara crestere in ceea ce priveste clienti care prefera sa inchirieri o masina de la o firma locala.


http://west-rent-a-car.com/

inchirieri auto timisoara aeroport

inchirieri auto timisoara aeroport west rent a car timisoara

inchirieri auto inchirieri masini rent a car timisoara aeroport