Inceput de an cu AutoExpert de iarna



TEST SPECIAL: masinile redactorilor AutoExpert

Povestim despre un super test cu masinile noastre de zi cu zi, masini care sunt lasate deseori in parcarile importatorilor si la care revenim cu mare drag. Nu este un test al orgoliilor ci mai degraba un motiv de bucurie pentru ele, masinile noastre care trec, de cele mai multe ori , pe locul secund atunci cand testam noutatile din domeniu.

UTIL: Masina veche pentru o masina noua

Oferta “BCR Leasing – Pensioneaza-ti masina. E avans pentru una noua.” Este un produs care va constitui cu siguranta o atractie deosebita pentru cei ce doresc sa-si schimbe masina veche cu una noua. Pentru a intelege mai bine conditiile acestei oferte Directorul General BCR Leasing, Bogdan Speteanu, ne-a raspuns la intrebari.

ECOLOGIE: Infiniti M35h

Primul hybrid din istoria Infiniti pare a fi prilejul ideal pentru cei care vor sa-si  exprime latura ecologistica la volanul unui sedan de 365 Cp care atinge suta de 5.5 secunde. Hibrizii din clasele premium au sansele cele mai mari de a deveni optiuni viabile pe termen lung.

Testele sunt realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara si strainatate. 

 

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

teste eveniment anduranta second hand utile sport auto club stiri campionate lansare