In siguranta pe web cu generatia G Data 2012

Bucuresti (Romania), 9 martie 2011 – Noua linie de produse G Data, generatia 2012, ofera cea mai buna protectie fara sa afecteze resursele computerului. Infractorii cibernetici nu au nicio sansa impotriva solutiei antivirus si noilor mecanisme de protectie proactiva. Noua caracteristica “idle scan” va porni automat o scanare a virusilor in timp ce sistemul este inactiv - prima scanare a virusilor in fundal. Un nou modul de backup adauga un plus de protectie impotriva pierderilor de date si a recuperarilor complete de sistem. G Data Antivirus 2012, G Data InternetSecurity 2012, G Data TotalCare 2012, G Data NotebookSecurity 2012 si G Data InternetSecurity for Netbooks 2012 vor fi disponibile in curand si in Romania. 

 

Nu este prima oara cand produsele G Data stabilesc noile standarde in securitate. In plus, odata cu mecanismele de protectie incercate si testate si rata remarcabila de detectie a virusilor, G Data 2012 beneficiaza de noi caracteristici, cum ar fi verificarea bazelor de date bazata pe cloud sau noul mod de monitorizare “on-execution” care face verificarea fisierelor mai usor de realizat si mai eficienta pe sisteme ce opereaza la limita performantelor lor.

 

 

 

Noua interfata

 

Produsele care alcatuiesc generatia 2012 vin cu o interfata noua si intuitiva al carei aranjament a suferit cateva modificari. Toate informatiile relevante ale statusului securitatii curente, semnaturilor de virusi, statusului de backup si de incarcare a sistemului sunt disponibile la o singura privire.

 

 

 

Noi caracteristici ale G Data 2012

 






Noul modul de monitorizare on-execution




Cloud-Security si verificarea fisierelor cu cloud technology




Baza de date alocata tehnologiei “Fingerprinting” este mai mare, cu o utilizare mai mica a memoriei




Protectie proactiva impotriva troienilor dedicati online banking




Idle scan: scanare automata a virusilor atunci cand computerul este inactiv si sistemul este in modul idle




Add-in pentru Outlook imbunatatit




Performanta monitorizarii optimizata




Toate informatiile vitale disponibile la o privire in interfata redesenata a SecurityCenter-ului




Image-Backup pentru backup-uri si recovery complete ale sistemului (disponibile in G Data NotebookSecurity 2012 si G Data TotalCare 2012) 






 

G Data MobileSecurity si upgrade-uri gratuite 

 

Generatia G Data 2012 va fi disponibila in curand si in Romania. Toti clientii G Data care detin o licenta valida pot sa faca upgrade gratuit la noua versiune. Atat clientii existenti cat si noii clienti vor primi in mod gratuit G Data MobileSecurity pentru a-si securiza telefoanele si tabletele PC cu sisteme de operare Android.

 

 

 

Cerinte de sistem:

 

- Windows 7 (32/64Bit) si Windows Vista (32/64Bit), min. 1 GB RAM
- Windows XP (SP2 sau mai mult, 32Bit), min. 512 MB RAM

 

 

 

 

 

 

 

-###-

antivirus generatia 2012 internet security