Profita de luna transportului gratuit si a vitezei pe StradaIT

Luna august este luna vacantelor si calatoriilor. Este luna in care strazile orasului sunt mai pustii si soselele Europei mai aglomerate, dar si luna in care iti place viteza mai mult ca oricand. Strada IT se bucura de vara impreuna cu tine si iti ofera transport gratuit in Bucuresti la orice comanda de minim 100 de lei.



Vrei viteza? Si nu doar pe sosele, ci si pe laptopuri, tablete sau telefoane? Strada IT se transforma intr-un adevarat circuit de curse in stil Monaco in care viteza primeaza si pe care circula numai produse high performance care nu te vor lasa niciodata sa astepti. Acceseaza informatia pe care o doresti mai repede, fara lag, fara ecrane touchscreen care agata sau aplicatii care nu merg asa cum ti-ai dori. Luna aceasta fiecare site, joc sau aplicatie se incarca instant. Descopera colectia de vara de tehnologie de la Strada IT si nu uita sa arunci un ochi mai intai in sectiunea Best Deals pentru a gasi oferte pe gustul tau.



Fie ca iti doresti un laptop pe care sa poti juca cele mai noi jocuri sau un smartphone care sa nu se blocheze niciodata, pe Strada IT vei gasi o selectie de produse desprinse parca dintr-o lume a bolizilor. Sau poate vrei sa te uiti la blockbusterele verii si vrei sa o faci pe noile televizoare UHDTV din gama Smart TV S de la Samsung pe care filmele parca prind viata. Iar daca vacanta abia incepe pentru tine sa nu uiti sa iei si un Kindle cu tine pentru a putea citi fara grija toate cartile pe care le-ai pregatit pentru perioada asta. Citeste in masina, pe tren sau chiar si pe plaja cu ajutorul unui singur dispozitiv mega-inteligent.



Transforma-ti viata si intra pe banda de viteza cu Strada IT. Aici vei gasi intotdeauna consultanti prietenosi care te vor ajuta sa alegi produsele potrivite din oferta sau sa comanzi produse pe care nu le-ai gasit nicaieri in alta parte. Bucura-te de luna vitezei, de transportul gratuit si de ofertele imbatabile din aceasta vara.