In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant pot fi tratati pacienti cu cazuri severe de alopecie

Pentru publicul feminin si masculin interesat si suferind de alopecie clinica bucuresteana Dr.Felix Hair Implant pune la dispozitie servicii profesionale de transplant.Clinica aceasta se inscrie in competitia mondiala, in randul celor de renumecare practica proceduri estetice de implant de par. Gratie metodelor moderne, aaparaturii pe masura si a unui medic de exceptie, renumele clinicii a ajuns sipeste hotare.

Tehnica de baza in transplantul de par este Q-FUE

La Dr. Felix Hair Implant pacientii au parte de transplant de par utilizand exclusiv tehnica Q-FUE. Aceasta se diferentiaza major de metodele clasice si presupune a fi o metoda mai putin invaziva. Concret, nu este taiat scalpul, prelevarea de grafturi este realizata manual, fir cu fir, cum de altfel se desfasoara toata procedura. Manual se vor implanta firele de par in zonele dorite, in  unghiul dorit.

Q-FUE a revolutionat modul in care poate fi realizat un transplant de par. Pentru pacient inseamna avantaje multiple, reprezentate de un timp mai scurt pana la vindecare, fara cicatrici, fara sangerari in timpul procedurii, iar ca efect estetic un rezultat exceptional, un aspect natural.

Pacienti cu cazuri dintre cele mai severe pot fi tratati aici

In premiera, Dr. Felix a realizat transplant de par pe grefa de piele, ceea ce a fost un succes. Asadar pacienti cu cazuri dintre cele mai severe pot fi tratati aici. Trebuie spus ca in mod cert pierderea podoabei capilare nu este reversibila si ca pe masura ce golurile pe scalp se observa, acestea se vor extinde in timp. Desigur, in functie de cauze, transplantul de par poate fi solutia permanenta.

In mod cert, comparativ cu orice alta abordare, transplantul de par solutioneaza o problema medicala, estetica si remediaza si un anumit statut al persoanei - sunt bine cunoscute implicatiile socio-emotionale ale pacientului care sufera de alopecie.

Aceeasi clinica ofera servicii profesionale de transplant de par, sprancene sau barba. Serviciile de acest gen au fost incercate si de nume mari din scena media romaneasca, persoane publice care confirma prin exemplul propriu tratamentul eficient de care au avut parte.

Cei interesati pot cere programarea unei consultatii sau pot face acest lucru si online. Detalii aici:

+40 720 254 368

office@drfelix.ro

implant par Dr.Felix Hair Implant transplant de par