Importanta unei bone pentru educatia copilului tau

Cand ai nevoie de o bona Bucuresti?

 

Pentru orice mamica din capitala, vine o vreme in care trebuie sa se gandeasca sa-si incredinteze copilasul unei alte persoane cat mai de incredere si mereu disponibila. Poate fi vorba despre o gradinita, un familiar sau chiar despre o bona Bucuresti.

 

In cazul in care orarul de munca al parintilor nu este deloc flexibil sau daca ai nevoie pentru un weekend ori o seara, o forma de instruire prescolara sau scolara se dovedeste inadecvata.

 

Atunci gandul iti zboara la un familiar, la o vecina sau la o prietena. Dar poate ca ai mai apelat deja la aceste persoane si ai ajuns sa te simti obligata. Ori nu sunt mereu disponibile si nici nu se ridica la exigentele pe care le ai.

 

Dar indiferent de necesitatile avute si de motivele pentru care iti cauti un ”inlocuitor” de cateva ore sau pentru intreaga zi, o bona Bucuresti reprezinta o solutie sigura si accesibila. Totodata, dadaca poate fi privita drept o alternativa eficienta in locul bunicilor, a unchilor si a matusilor ce nu vor face decat sa-si rasfete nepoteii, tolerandu-le fiecare moft.

 

Abilitati de baby sitter

 

In ciuda tuturor firmelor ce ofera servicii de recrutare bone, este destul de greu sa alegi dadaca potrivita pentru copilul tau.

 

Pornind de la ideea ca o bona Bucuresti perfecta din toate punctele de vedere, nu exista, gasirea unei persoane careia sa-i incredintezi cea mai pretioasa fiinta, nu este tocmai un lucru de facut la intamplare. Si atunci te vei intreba care sunt criteriile de care sa tii cont, astfel incat sa nu dai gres, iar copilasul tau sa o adore:

 

a. Profesionalism

 

Mai intai de toate, este nevoie sa te asiguri ca dadaca este suficient de profesionala incat sa fie capabila sa supravegheze indeaproape la cresterea si educarea copilului. O bona din Bucuresti, daca se poate, ar trebui sa aiba efectuat un curs de pregatire pe specializarea educatie si pedagogie infantila. In alternativa, te poti multumi si cu o persoana cu ”inclinatii” catre instruirea copilului. De exemplu, este important sa stie cum se schimba un scutecel si cum sa-i pregateasca o hrana sanatoasa, dar si sa-l invete pe cel mic bunele maniere sau chiar sa-l ajute la lectii.

 

b. Empatie

 

Un alt criteriu determinant este capacitatea de a empatiza. Mai exact, este important ca o bona Bucuresti sa fie capabila sa relationeze cu fiecare copil in maniera pozitiva si sa comunice ”pe limba” lui. Un copilas ceva mai timid are nevoie de o dadaca mai ”mamoasa”, care sa stie cum sa se apropie de el cu blandete, fara sa-l sufoce cu o autoritate excesiva. Pentru un copil mai nazdravan, dadaca ideala echivaleaza cu o persoana mai autoritara, dar in acelasi timp intelegatoare, care sa stie cum sa-l controleze si sa-l indrume, fara agresivitate.

 

c. Pasiune

 

Nu in ultimul rand, o bona Bucuresti, indiferent de varsta pe care-o are, trebuie sa fie capabila sa-si exercite meseria cu si din pasiune. Tinand cont ca la urma urmei dadaca este vazuta ca un substitut al figurii materne, aceasta este o cerinta absolut necesara atunci cand esti pe cale sa-ti incredintezi odrasla unei persoane din exterior.

 

Pentru a avea parte de cea mai calificata bona Bucuresti, cautarile din ”vorba-n vorba” nu prea functioneaza sau nu exista siguranta ca vei gasi ceea ce cauti de fapt. Apeland la agentiile specializate pe servicii de recrutare bone, vei constata cu surprindere ca indiferent de cacaracterul celui mic sau de exigentele tale, mereu va exista o super nanny pregatita, careia sa-i incredintezi pentru o ora sau o seara, copilasul.

 

bona bucuresti servicii de recrutare bona copil bona