Idei fascinante pentru realizarea fotografiilor de nunta

Nunta poate fi definita drept o insiruire larga de obiceiuri si traditii pastrate inca din cele mai vechi generatii.

Secolul XXI se remarca prin diverse aspecte care ies din sfera conventionalului, fapt care se aplica cu succes si in cazul nuntilor. Acestea au devenit o imbinare placuta de momente speciale si detalii spectaculoase care reusesc sa transpuna ceremonia clasica, traditionala intr-o atmosfera dinamica de show care sa starneasca uimirea si admiratia celor prezenti.

Pentru ca ziua nuntii sa fie una cat mai lejera si lipsita de orice stres, iar invitatii sa se poata simti rasfatati si impresionati de originalitatea evenimentului, afla ca trebuie sa renunti la orice restrictie si sa iti folosesti din plin imaginatia. Invata cum sa pui in practica ideile tale personale, indiferent ca este vorba de momente speciale, cadouri inedite sau un spatiu necoventional.

Ajutorul si sprijinul de nadejde in aceasta provocare poate fi doar un artist cu acelasi spirit boem si cu o imaginatie si mai bogata. Un fotograf nunta profesionist va veni cu idei ingenioase, indrumandu-te sa realizezi cele mai spectaculoase momente, dar si fotografii care sa le surprinda.

Experienta si calitatile orientate spre acest domeniu sunt cele care participa la inramarea celor mai frumoase zambete, lacrimi de bucurie, privirile mirilor, fericirea parintilor, emotia rostirii primului „DA”, cununia religioasa si petrecerea ce o succede.

Iata care sunt cele mai in trend idei propuse de fotografii de nunta!

Alege un fundal de natura impresionant!

Mijlocul salbaticiei ramane cel mai autentic decor in care imaginea mirilor ofera un efect emblematic. Varful unui pisc solitar sau peisajul unor paduri incarcate pot fi idei ingenioase folosite de catre doi indragostiti care intetioneaza sa se remarce prin ceva cu totul spectaculos. Muntii sunt ideali intr-un asemenea tablou, in special daca sunt asociati cu semnificatiile lor metaforice, precum statornicia si sentimentul pe care doresti sa il mentii vesnic aprins.

Orienteaza-te catre elemente atemporale!

Pornind de la ideea ca dragostea este ceva etern, opteaza pentru elementele care se afla in acelasi sens. Apa si cerul sunt specifice atemporalitatii, in a carui decor isi pot face simtita prezenta doi miri incarcati de emotie si speranta. Iubirea este unica de fiecare data, astfel ca nu trebuie sa fie glorificata in mijlocul multimilor, ci simplu, sub clar de luna, langa o apa sau pe un pod deasupra unui oras.

Opteaza pentru simboluri care sugereaza povestea voastra!

Simbolistica unei nunti este foarte vasta, devenind sursa a mai multor superstitii cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Pozele voastre pot da fiori invitatilor atunci cand simpla expunere a iubirii voastre este insotita de lucruri marunte, precum lampioanele (cunoscute pentru faptul ca indeplinesc dorinte), globuri de lumina sau voalul de mireasa care poate fi surprins in varii ipostaze.

 

Echipa de fotografi Jadoris prezinta un portofoliu remarcant cu o colectie de fotografii relevante pentru surprinderea unei nunti. Daca iti doresti si tu un album foto de nunta iesit din tiparele clasice, inspira-te din colectiile de fotografii de pe jadoris.com. Implica-te si investeste cat mai mult timp in pozele de nunta pentru ca ele sunt cele de la sfarsitul acelei zile, vei ramane doar cu ele, dainuind mereu in lupta cu timpul.

fotograf nunta