Husele pentru telefoane, protectie sporita si estetica pentru gadgetul tau

Gratie tehnologiei care avanseaza intr-un ritm foarte accelerat, astazi ne putem bucura de o sumedenie de dispozitive mobile si nu numai, care reusesc sa ne faca viata de zi cu zi una mult mai usoara. Decizia de a-ti cumpara un gadget nu este una usoara in prezent, in conditiile in care piata ne intampina cu oferte care mai de care mai irezistibile. Un telefon inteligent este astazi mai mult decat un simplu dispozitiv prin care initiem apeluri sau trimitem sms-uri avand in vedere ca acestea ne permit in prezent sa navigam pe Internet, sa pastram eficient legatura cu cei dragi, dar si sa surprindem momentele importante cu ajutorul camerelor foto/video performante. Un astfel de dispozitiv insa ne pune in situatia de a cheltui sume destul de mari, fapt pentru care este absolut necesar sa ne protejam aceste investitii cat mai bine.

Husele pentru telefoane reprezinta de departe una dintre solutiile cele mai comune prin care astazi avem posibilitatea de ne proteja dispozitivele mobile de zgarieturi, cazaturi, crapaturi si apa. Desi tehnologiile au avansat considerabil in ceea ce priveste rezistenta acestor dispozitive la conditiile expuse mai sus, cert este faptul ca acest lucru este departe de a fi suficient pentru a putea vorbi despre o protectie sporita impotriva acestor lucruri. In prezent avem posibilitatea de a regasi o gama larga de huse pentru telefoane la Phoneguard, unul dintre cele mai reprezentative magazine in aceasta nisa.


Iata asadar cateva motive pentru care sa iti accesorizezi telefonul cu o husa.


Ofera un grad de protectie sporit dispozitivului.

Daca exista un motiv foarte bun pentru care sa optezi pentru o husa pentru telefoane, acela este cu siguranta faptul ca un astfel de accesoriu poate oferi dispozitivului tau o protectie suplimentara impotriva cazaturilor si zgarieturilor care pot compromite desigur buna functionare a telefonului sau a tabletei. Opteaza pentru o husa care sa acopere foarte bine marginile si colturile telefonului avand in vedere ca acestea sunt in general niste puncte slabe ale acestora.


Aduce un plus de culoare si estetica dispozitivelor mobile.

Desi sunt numite huse de protectie pentru telefoane, nu este foarte greu sa ne dam seama ca acestea pot indeplini totodata si un rol important in ceea ce priveste estetica. Husele pentru telefoane vin astazi intr-o varietate de forme si culori, astfel ca vei putea opta pentru husa care se potriveste cel mai bine gustului tau.


Reprezinta o investitie minima, cu beneficii maxime.

O husa pentru telefon reprezinta o investitie care nu te costa deloc mult, dar care iti poate aduce numeroase beneficii in schimb. O husa de calitate pentru telefon nu te va costa mai mult decat cateva zeci de lei, insa cu siguranta display-ul sau anumite parti componente ale telefonului te vor costa mult mai scump in situatia in care se vor defecta din pricina unor cazaturi. Atat o husa, cat si o folie de protectie reprezinta astazi solutii accesibile si foarte practice prin care putem oferi protectie dispozitivelor mobile, motiv pentru care nu ar trebui sa ezitam prea mult atunci cand vine vorba despre astfel de investitii. 

huse telefoane folii protectie Phoneguard.ro