CE SUNT SISTEMELE POS DE LA IDMAG SI DE CE AVEM NEVOIE DE ACESTEA?

Sistem POS - www.idmag.ro

Sistem POS - www.idmag.ro

In mod repetat auzim diversi oameni vorbind despre sisteme POS si despre faptul ca acestea reprezinta o adevarata revolutie pentru lumea moderna, insa de foarte putine ori intelegem pe deplin ce desemneaza acest termen. Point of Sale (POS) reprezinta o alternativa extraordinara la platile cu numerar, acesta reprezentand o tehnologie moderna care permite utilizarea cardurilor bancare pentru efectuarea platilor la diversi comercianti. Sistemele POS se regasesc in mai toate domeniile de activitate, mai ales daca vorbim despre cele din zona de distributie si retail. Recent insa, tot mai multe restaurante au implementat un astfel de sistem tocmai datorita eficientei de care au dat dovada aceste dispozitive.

Pe piata regasim la ora actuala o ofera destul de bogata in ceea ce priveste aceste dispzoitive avand in vedere ca tot mai multe medii de activitate opteaza astazi pentru un astfel de sistem atunci cand vor sa eficientizeze timpul de lucru. Cea mai diversificata gama de terminale POS o regasim la Idmag, unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente industriale de la noi din tara. Iata insa de ce avem nevoie de un astfel de sistem in cadrul intreprinderii noastre.

Exista multe situatii in care ne vedem nevoiti sa investim intr-un sistem de tip POS, una dintre cele mai frecvente fiind cea in care dispunem de un volum mare de clienti, asta in situatia in care administram spre exemplu un restaurant. Este foarte neplacut pentru un client sa fie nevoit sa astepte dupa un bon fiscal. In plus, in zilele noastre este destul de neprofesional sa mai oferim bonuri fiscale scrise cu pixul pe hartie. Aceste sisteme pot elibera bonuri fiscale aproape instant, astfel ca un client nu va trebui sa astepte minute in sir in acest sens.

Pe langa eficienta in ceea ce priveste eliberarea de bonuri fiscale, un sistem POS dispune totodata si de o interfata prietenoasa. Acestea pot dispune atat de un sistem de operare Linux, cat si de clasicele Windows XP sau Windows 7. Acestea sunt extrem de usor de utilizat de catre orice angajat, astfel ca vom putea vorbi despre o eficientizare a timpului de lucru.

IdMag este unul dintre cei mai bine cotati furnizori de echipamente industriale de la noi din tara care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu diversificat de produse la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata. 

sisteme POS aplicatii software pentru depozitare inventariere magazine inventariere mijloace fixe cititoare coduri de bare