Hotel Lostrita din Baia Mare - reinventat pentru turism, odihna si recreere

La poalele muntilor acoperiti de paduri seculare, aproape de Baia Mare (resedinta judetului Maramures), proaspat renovat si modernizat, Hotel Lostrita invita turisti din tara si din afara sa se deconecteze de stresul cotidian si sa se bucure de sejururi speciale. Dupa aproape 20 de ani de existenta, unitatea de cazare a gasit o metoda eficienta prin care sa imbine odihna, refacerea in centrul sau SPA, preparatele culinare de exceptie si descoperirea taramului pitoresc al Maramuresului, in excursii si vacante atent gandite.

Fara indoiala cu totii am auzit de acele locuri unde natura se lasa descoperita si atinsa de oameni, tocmai pentru a-i face fericiți. In fiecare an, in fiecare zi, ea se îmbracă în haine de sărbătoare, în culori care mai de care, aducand miresme si melodii unice, pentru a rasfata simturile noastre. Intocmai se petrec lucrurile langa Baia Mare, sub ocrotirea unui muntilor Ignis, în apropierea raului Firiza, care sfarșește în liniștea lacului cu același nume și sub semnul infinitelor nuanțe de verde ce fac din pădurea din jur un colț de rai. Aici traia si prospera regina peștilor de apă curgătoare, spre deliciul naturii și al oamenilor - lostrita.  

20 de ani de traditie

Cum a inceput totul? In anul 2001, o familie de oameni gospodari, cu experienta de zeci de ani in cresterea pastravului, a pus bazele unui restaurant denumit “Lostrita”. Bazinele din fata restaurantului si hotelul cochet au inceput inca de pe atunci sa dobandeasca un renume tot mai bun. Familia Roman a muncit neintrerupt in toti acesti ani si a reusit, in timp, sa construiasca un complex turistic etalon pentru Maramures.

In anul 2019, dupa peste un an de renovare, Lostrita si-a schimbat complet infatisarea, dar si-a pastrat esenta: respectul fata de pastrav, traditia lemnului maramuresan si pasiunea pentru servicii turistice de calitate. Complet modernizat, hotelul are 36 de camere confortabile, cotate la 4 stele. Relaxarea deplina o asigura piscina incalzita si zona SPA din interiorul hotelului (cu sauna umeda si uscata, loc pentru masaj).

Lostrita este locul unde vii cu cei dragi

Aflat intr-o zona de munte, in mijlocul unei oaze de relaxare si verdeata, hotelul nostru este locatia perfecta pentru a iesi din cotidian chiar si pentru putin timp.

Deosebit prin pastravaria proprie si moderna.

Deosebit prin eleganta hotelului ale carui camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, ofera 52 locuri de cazare.

Deosebit prin intimitatea restaurantului si prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al pastravilor.

Hotel Lostrita este un modern ansamblu de camere de 4 stele, complet renovat la cele mai ridicate standarde. Dispunem de o zona de relaxare : piscina interioara, sauna, o pastravarie proprie - unde pastravul este mereu proaspat si sanatos. Masa se poate servi in restaurant sau afara pe terasele din jurul bazinelor.

Pastravul este vedeta noastra! Mereu proaspat si delicios, este preparatul nostru de baza. Pe langa acesta, avem si alte preparate gustoase din vita, rata sau porc; bineinteles, salata de icre de pastrav e de neratat. 

Detalii si rezervari la Hotel Lostrita Baia Mare - www.lostrita.ro 

piscina baia mare piscina interioara baia mare spa baia mare hotel baia mare hotel 4 stele baia mare cazare baia mare hotel maramures cazare ieftina baia mare