Holiday Office pe locul 1 in topul siguranței în turism la destinații cu charterul

Conform legislației din România, agențiile de turism  nu primesc licența de turism decât dacã încheie o polițã de insolvențã, care le garanteazã clienților despãgubiri în valoare de maxim 50.000 de dolari. Dacã aceastã sumã nu acoperã toți pãgubiții, situație cu care piața româneascã de turism s-a mai confruntat în ultimii ani, intervine capitalul social. Valoarea minimã a acestuia, impusã  de lege este de 200 ron. Dar sunt turoperatori  ai cãror acționari aleg sã garanteze sub forma capitalului social cu sume mult mai mari. Cu alte cuvinte, cu cât capitalul social este mai mare, cu atât șansele sã ne recuperãm banii în cazul unei insolvențe sunt mai mari. Iar un capital social cu valoare mare reprezintã un indiciu despre implicarea financiarã, bonitatea și profesionalismul acționarilor unei agenții de turism.



Locul 1 în topul siguranței la vacanțele de varã



”Valoarea capitalului social al societãților cu rãspundere limitatã ce activeazã în domeniul turismului, reprezintã garanția creditorilor de tip clienți, furnizori, parteneri de afaceri,  în conformitate cu prevederile Legii 31/1990. Valoarea capitalului social permite o diferențiere mai clarã pentru societãțile în domeniul turismului, contribuind la selecția acelora care au o poziție competitivã.”, ne declarã avocatul Cornel Tãbârțã.



Într-un top general al agențiilor de turism din România, în funcție de capitalul social, Holiday Office figureazã pe poziția a treia. Ea este depãșitã doar de o agenție de turism specializatã în vanzarea biletelor de avion și a cazãrilor on-line și de o agenție de turism specializatã în servicii de tip ”business travel”.



În topul turoperatorilor specializați pe vacanțele tip curse charter pe cele mai îndrãgite destinații, se situeazã pe locul 1. Agenția de turism comercializeazã  pachete cu charterul atât pe destinațiile estivale, cât și pe destinațiile de toamnã, iarnã, primãvarã.



”Cele mai bune prețuri pe Turcia”



Chiar dacã brandul HolidayOffice a apãrut de curând pe piața româneascã de turism, în spatele sãu este o binecunoscutã echipã de management, cu peste 25 de ani de experientã în domeniu:



”Lucrând sub alte denumiri, de-a lungul timpului am deschis împreunã cu partenerii noștri multe destinații importante de curse charter din România, din țãri precum Grecia, Spania, Portugalia, Egipt, Mauritius,  Kenya etc., declarã Mircea Vladu, managerul agenției. Pentru acest sezon estival, Holiday Office a pus un accent special pe Turcia, dar nu a neglijat nici destinații precum Creta, Corfu sau Rodos. Varietatea de produse turistice pe Turcia, propuse atât clienților direcți cât și partenerilor noștri revânzãtori au fost pe gustul turiștilor și pariul fãcut de noi s-a dovedit încã odatã câștigãtor. Pentru acest sezon ne-am propus sã avem cele mai bune prețuri din piațã pentru vacanțele cu avionul în Antalya și, conform vânzãrilor de pânã acum, în mare parte am reușit acest lucru.”, a mai adãugat managerul agenției, Mircea Vladu.



În perioada imediat urmãtoare Holiday Office se concentreazã pe menținerea unor prețuri foarte competitive pentru charterele de varã, dar și pe lansarea destinațiilor de toamnã, iarnã, primãvarã, dintre care un accent deosebit este pus pe Dubai și Iordania.



Totodatã, managerii agenției pregãtesc deja împreunã cu partenerii turci lansarea foarte timpurie a unor pachete Early Booking pentru sezonul estival 2016, la cel mai mic preț garantat! Așadar, toamna lui 2015 va aduce surprize la prețul pachetelor pe cursele chartele din vara lui 2016.  Printre destinațiile vizate sunt: Antalya, Mallorca, Creta, Corfu, Tenerife, Rodos etc.



Vestea bunã pentru turiști si pentru agențiile partenere este cã toate aceste destinații sunt garantate dincolo de polița de insolvențã în baza unui capital social de 1.000.000 RON.

topul siguranței turism Holiday Office destinații cu charterul topul 1