Hilmi Medical Center ia parte la “Luna Constientizarii Cancerului de Col Uterin”

Luna Ianuarie reprezinta in lumea medicala “Luna Constientizarii Cancerului de Col Uterin”, o afectiune care ucide anual circa 270.000 de femei la nivel mondial, dintre care 85% in statele in curs de dezvoltare. In Romania, riscul de deces datorat acestei boli este de 3 ori mai mare decat media europeana, iar 9 femei sunt diagnosticate in fiecare zi. Recunoscand importanta preventiei si a depistarii la timp a simptomelor acestei boli, clinica privata Hilmi Medical Center ofera in aceasta luna interpretari gratuite de examen Papanicolau tuturor pacientilor sai.



Examenul Papanicolau este o metoda simpla si eficienta de a depista un numar de boli ce afecteaza in special femeile, cum ar fi cancerul de col uterin, anomaliile celulelor cervicale, candidoza sau vaginita. Statisticile arata ca 80% dintre femei ajung sa ia contact cu Virusul Papiloma Uman pana la varsta de 50 de ani, insa majoritatea tulpinilor acestuia sunt eliminate in mod natural de organismul uman si nu conduc la dezvoltarea bolii. Programele de screening prin examen Papanicolau, realizate de multi ani in tarile dezvoltate, conduc la reducerea semnificativa a numarului de imbolnaviri. Testele regulate ajuta la depistarea din timp a existentei virusului si a leziunilor precanceroase, principalii factori declansatori ai cancerului de col uterin. Fiecare femeie trebuie sa se prezinte la un control medical o data la 6 luni dupa inceputul vietii sexuale, aceasta boala fiind tratabila prin mijloace minim invazive daca este descoperita in fazele incipiente. Celulele precanceroase au nevoie de 15 pana la 20 de ani pentru a se dezvolta in celule canceroase, astfel incat timpul este de partea celor care aleg sa previna.



Clinica privata Hilmi Medical Center ofera servicii medicale de inalta calitate, organizate in pachete cu preturi avantajoase. Echipa este formata din medici specialisti care cred in acordarea de timp, sfaturi personalizate si atentie maxima fiecarui pacient, iar aparatura este la standarde internationale. De asemenea, clinica privata Hilmi ofera o gama extinsa de servicii de laborator, vitale in depistarea primelor semne de boala si in identificarea unui diagnostic corect. In prezent, clinica este partenera cu Acibadem Hospitals Group, cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de sanatate din Turcia si al doilea cel mai mare grup de sanatate la nivel mondial.



Powered by SEO monitor