Hidrocolonoterapia – Solutia pentru un organism fara toxine



Stari de oboseala, iritare, nervozitate... Sa fie doar stresul de vina pentru aceste simptome?

Ei bine, nu. Toxinele din organism reduc absorbtia proteinelor si a mineralelor, iar rezultatul consta in slabirea abilitatii corpului de a produce enzime si hormoni. Este ingreunat astfel procesul de regenerare si reproducere a celulelor si a altor componente importante pentru producerea de energie. In acest fel apar starea de oboseala, rezistenta scazuta, imposibilitatea de marire a volumului muscular. Toate acestea sunt cauzate de toxinele pe care le retii in corp.

Ce sunt toxinele?

Toxinele sunt substante chimice cu o serie de efecte nocive asupra organismului. Acestea se pot produce in mod natural sau in forma sintetica. Mai mult de 120.000 de substante chimice au fost introduse de oameni in mediu intr-o forma sau alta, iar numarul continua sa creasca in fiecare an.

Daca te uiti putin in jur o sa-ti dai seama ca esti invaluit de toxine: de la aerul pe care il respiri (gaze de esapament), apa pe care o bei (plumb si pesticide) si pana la alimentele pe care le consumi (conservanti si coloranti naturali). Trebuie sa stii ca cele mai „perfide” dintre aceste toxine sunt cele pe care nu le vezi si poate din acest motiv nu esti constient de riscurile grave pe care le implica. Partea buna a lucrurilor – da, este si o parte buna – este faptul ca organismul tau are capacitatea de a expulza destul de repede toxinele daca este ajutat.

Ajuta-ti organismul in lupta cu toxinele!

Esti din ce in ce mai expus la toxinele din mediu, iar organismul tau are din in ce mai multa nevoie de ajutor in lupta cu acestea. Detoxifierea organismului este o procedura care ajuta la imbunatatirea starii de sanatate a organismului si a starii generale de bine. 

Una dintre cele mai eficiente tehnici de detoxifiere a organismului este HIDROCOLONOTERAPIA.

Prin hidrocolonoterapie organismul este curatat in mod natural de reziduurile acumulate de ani de zile. In plus, este reechilibrata flora intestinala si colonul isi recapata functionalitatea normala.

Cum decurge o sedinta de hidrocoloterapie?

Curatarea completa a intestinului se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat, care stabileste temperatura si presiunea cu care se face spalarea intestinului. O sonda de dimensiuni reduse este conectata la aparat, prin care trece lichidul de spalare. Se obtine aspirarea reziduurilor, stimularea sistemului imunitar si o curatare bacteriana.

Simptomele unui colon toxic – tensiune, oboseala, nervozitate, dureri de cap, cearcane, indigestie – dipar ca prin minune. 

Pe langa tratarea acestor simptome, hidrocolonoterapia este o metoda excelenta de prevenire a cancerului de colon, al doilea ca incidenta in lume.

Secretul unei vieti sanatoase este mentinerea unui sistem digestiv sanatos si liber de toxine. Doar un corp sanatos poate intretine o minte sanatoasa si o stare generala de bine.

Invata sa ai grija de tine! Ofera-i organismului tau putin ajutor si el te va rasplati!

Vino si tu la  PURE MEDICINE daca vrei sa scpai de toxinele din corp! Consultatia este gratuita!

WWW.PUREMED.RO

hidrocolonoterapie