Hai in echipa celui mai bun studio de videochat din Bucuresti!

Industria videochatului este, fara doar si poate, una dintre cele mai prospere ramuri ale joburilor online, cu castiguri anuale uriase, care se afla intr-o continua dezvoltare. Asadar, nu este de mirare ca numarul anunturilor de angajare legate de acest domeniu sunt in continua crestere, cu oferte care mai de care mai atractive si cu promisiuni mai mult sau mai putin reale din partea potentialilor angajatori. 

Daca te tenteaza aceasta meserie, este nevoie sa fii mereu la curent cu noutatile din acest domeniu si sa stii exact care este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, unde poti lucra legal si unde poti castiga foarte multi bani. Astfel, vei evita riscul de a fi  escrocata de diverse persoane care iti promit multe, dar care apoi dispar peste noapte cu banii tai.

Studio20 este o companie serioasa cu o reputatie impecabila atat la nivel national, cat si la nivel international, apreciata pentru profesionalismul de care a dat dovada in cei 17 ani de activitate in acest domeniu. Cu locatii atat in Romania, cat si in SUA (Los Angeles) si Columbia (Cali), Studio20 se afla intr-o expasiune continua, dorind sa deschida si alte locatii in viitorul apropiat, atat in tara, cat si peste hotare. Fiecare studio de videochat care face parte din franciza Studio20 ofera conditii de munca excelente, avand decoruri luxoase, sala de fitness si de masaj si chiar un restaurant.

Stim ca iti doresti o viata mai buna, iar pentru ca acest lucru sa devina realitate, va trebui sa iti gasesti un loc de munca bine platit. In cadrul unui studio de videochat precum Studio20, vei dobandi acea independenta financiara mult dorita si iti vei putea cumpara o casa si o masina de lux in doar 2 sau 3 ani de activitate ca model, lucru aproape imposibil in alte domenii. 

Secretul succesului unui model de top depinde foarte mult de conditiile pe care le are la dispozitie in cadrul unui studio de videochat, de aceea Studio20 investeste foarte mult in locatiile sale, in diversificarea decorurilor, in echipamentul tehnic si in echipa pe care o pune la dispozitia ta.  

De asemenea, Studio20, prima franciza de studiouri de videochat din lume, este renumita pentru abilitatea de a recruta modele care au succes la nivel national si international, gratie pregatirii oferite de echipa de traineri a companiei. Acestia au capacitatea de a te transforma intr-o maestra in arta seductiei in cel mai scurt timp, invatandu-te nenumarate trucuri prin care sa iti cresti semnificativ castigurile. Pe langa echipa de traineri de top pusa la dispozitia ta, mai ai alaturi si o echipa de suport tehnic permanent, pentru a avea o transmisie impecabila de fiecare data, dar si o echipa de hairstylisti, makeup artisti si maseuze, care sa te faca sa te simti si sa arati minunat in orice moment pe care il petreci in fata camerei web. 

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile de care poti avea parte daca alegi sa lucrezi intr-un studio videochat profesional precum Studio20.Pe langa sumele insemnate de bani pe care le vei castiga de-a lungul timpului, vei avea sansa de a lucra intr-o locatie ultra-moderna, cu toate dotarile necesare desfasurarii unei activitati fructuoase, intr-o atmosfera placuta si relaxata, in care sa te poti distra in timp ce lucrezi. Inca din prima zi in cadrul studioului de videochat, vei semna un contract legal de artist-interpret, in care sunt stipulate toate drepturile si obligatiile fiecarei parti. Totodata, la fiecare doua saptamani, vei semna un act aditional, in care vor fi mentionate toate detaliile activitatii tale pe site-urile de videochat din respectiva perioada.  

Mai mult decat atat, vei avea parte de suport financiar pentru a-ti completa trusa de machiaj si garderoba de lucru si vei putea lua credite fara dobanda direct de la Studio20, iar suma datorata o vei returna lunar, din castigurile realizate in cadrul studioului de videochat. Rasplatim loialitatea si eforturile depuse de catre toate modelele noastre, de aceea, la implinirea unui an fara intreruperi in echipa Studio20, vei primi un bonus de fidelitate, calculat in functie de castigurile pe care le-ai realizat.

Candidatele ideale pentru meseria de model in cadrul unui studio de videochat de top precum Studio20 ar trebui sa aiba intre 18 - 40 de ani si sa fie dedicate acestei meserii din care pot castiga foarte mult si unde se pot dezvolta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Asadar, daca vrei sa faci primii pasi in aceasta meserie interesanta sau daca deja lucrezi in aceasta bransa si vrei sa te reorientezi catre un alt studio de videochat, alege Studio20! Doar alaturi de o echipa de profesionisti poti fi sigura ca iti vei atinge obiectivele propuse, fara riscuri si fara a face compromisuri. 

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa stabilesti o intalnire cu noi, sa afli toate detaliile si sa iti lamuresti toate curiozitatile cu privire la acest domeniu. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp si iti vom arata intreaga locatie, pentru a vedea cu ochii tai ca tot ceea ce ti-am spus este adevarat.

Nu rata ocazia de a incepe o frumoasa colaborare cu cel mai mare studio de videochat din Bucuresti si din Romania, Studio20 si de a obtine acea independenta financiara pe care si-o doresc atatea doamne si domnisoare. Totul depinde doar de tine! Te asteptam cu bratele deschise!

studio de videochat Bucuresti studio de video chat model de videochat model de video chat angajari videochat