GoodSign ofera productie publicitara pro bono, pentru proiecte de responsabilitate sociala

ONG



GoodSign lanseaza agentiilor invitatia de a-si prezenta proiectele cu mesaj social, pentru care lucreaza pro bono, sau pe cele ale clientilor din categoria societatilor non-profit, pentru a obtine sprijinul GoodSign pentru realizarea componentei de productie publicitara. Oferta se refera la servicii din sfera activitatii GoodSign:  semnalistica indoor si outdoor, sisteme de expunere, print digital, amenajari de standuri si spatii comerciale.

Initiativa GoodSign face parte din campania aniversara a companiei – 15 ani de idei insemnate – prin care isi propune sa transmita un mesaj pozitiv, de multumire, pentru partenerii sai, si de apreciere, pentru toti actorii de pe piata publicitara, care  aduc “semne bune”, prin rezultatele muncii lor. Pe toata perioada campaniei, pana pe 15 septembrie, GoodSign primeste propuneri de colaborare de la agentiile de publicitate, pentru sustinerea comuna a unei campanii de comunicare cu scop social. Decizia de implicare sau nonimplicare in fiecare proiect propus se ia in maximum o saptamana, in urma unei analize a  gradului de corespondenta dintre cauza sociala afirmata si valorile GoodSign.

Descrierile proiectelor sunt asteptate pe mail, la adresa marketing@goodsign.ro. Pentru mai multe detalii despre compania GoodSign, va invitam sa accesati pagina www.goodsign.ro

Productie publicitara GoodSign