GoodSign a sustinut trei proiecte sociale nationale, prin campania “Pro bono pentru pro bono&#

ONG



Invitatia lansata de GoodSign a fost foarte bine primita, sapte agentii si organizatii non-profit inscriindu-se in procesul de selectie. Primele trei proiecte prezentate au fost si cele care au primit sustinerea GoodSign, atat datorita promptitudinii organizatorilor, care si-au dorit sa valorifice aceasta oportunitate, cat si datorita scopului, importantei mesajului si a amplorii actiunilor.

Astfel, GoodSign a asigurat partea de productie publicitara pentru cea de-a doua editie a campaniei de curatenie generala Let’s do it, Romania, pentru cel mai ambitios proiect de constructie de locuinte pentru persoane defavoritate – Big Build 2011 – demarat de Habitat for Humanity si pentru crosul anual al Hospice Casa Sperantei, prin care s-au adunat fonduri pentru ingrijirea paleativa a bolnavilor.

“Campania “Pro bono pentru Pro bono” ne-a adus satisfactia de a contribui la realizarea a trei proiecte sociale importante, din trei domenii diferite, si de a arata ca, daca exista vointa, fiecare poate ajuta intr-un fel pe cei aflati in nevoi. Chiar si o companie de productie publicitara. Am vrut sa incurajam colaborarea cu alti actori din industrie in actiuni pro bono si am deschis un drum pe care probabil ca il vom dezvolta in anii urmatori.” declara Cristian Arama, directorul general al GoodSign.

productie publicitara goodsign pro bono