George Hojbotă semnează calendarul I AM: "Douăsprezece metafore despre cine sunt."

"Am păcătuit, am iertat, am fost în lanţuri, m-am descătuşat, am fost în întuneric, am păşit în lumină...am fost şi sunt eu însumi. Calendarul IAM vorbeşte despre a fi tu însuţi, despre cunoaştere, descoperire, toleranţă, înţelegere, acceptare, iubire... vorbeste despre mine şi despre oricine."

Trăim într-o perioadă în care imaginea pare să conteze mai mult ca oricând, şi totuşi ceva în noi ne spune că nu suntem doar o imagine. Fireşte că, aşa cum corpul nostru proiectează o umbră, fiinţa noastră alcătuieşte o imagine reflectată de toate oglinzile între care trăim, oglinzi ale propriilor valori şi idealuri, dar şi ale societăţii şi culturii. O imagine cu care avem de multe ori o relaţie ambiguă. Suntem oare stăpânii propriei noastre imagini sau ne stăpâneşte ea?

Dacă ne privim în oglinzile societăţii şi ale culturii în care trăim, vedem că ele ne impun limite, ne dictează forme. Dincolo de aceste limite şi forme se află însă substanţa noastră, adevărata persoană care trăieşte în noi şi pe care e necesar să o cunoaştem pentru a ne păstra reperele identităţii noastre unice.

Trăim totodată într-o perioadă în care definiţiile se restructurează. Înţelegem, poate, că libertatea personală înseamnă în primul rând acceptare de sine. Că puterea personală înseamnă în primul rând credinţă în ceea ce suntem. Că iertarea ne face şi mai liberi, şi mai puternici. Că a ne trăi adevărul interior e cel mai valoros lucru pe care îl putem face pentru noi înşine şi pentru lumea noastră.

Pe drumul spre cunoaşterea de sine ne întâlnim cu îngeri şi demoni, cu adevăruri şi temeri, cu Dumnezeu şi cu experienţele noastre, cu idealuri, dorinţe, vise, proiecţii. Acestea sunt oglinzile capabile să ne reflecte adevărul interior şi în această galerie a oglinzilor s-au născut imaginile calendarului I AM, un proiect artistic asemeni unei călătorii a descoperirii de sine, care ne dezvăluie adevărata noastră identitate.

Este un proiect artistic motivaţional. Am ales asocieri pozitive, având credinţa că în fiecare din noi există ceva adevărat, puternic şi bun, credinţă care poate fi un reper major în descoperirea adevăratei noastre identităţi şi în alegerea acelui destin care ne împlineşte.

Este un proiect "made in Iaşi" .Calendarul ProImage 2017 - "I AM", este rezultatul unei munci de echipă. Iniţiatorii proiectului, Radu Aneculaesi şi Gabriela Doboş, echipa de fotografi profesionişti ai ProImage,sunt la a treia ediţie a calendarului şi pentru a treia oara au ales ca George Hojbotă să semneze direcţia artistică. "Am invitat cele mai bune modele feminine şi masculine ale Iaşului: pe Cătălina Apetroaiei şi Alexandra Cojocaru, modele FirstModels Romania, precum şi pe free-lancerii Victor Butmalai, campion al  armwrestlingului, Ionut Stirbu, unul dintre cele mai solicitate modele masculine, şi  Mathyas Aneculaesi, micul mare model de numai şase luni, care s-a comportat asemenea modelelor profesioniste."

Calendarul "I AM "- aprilie

Calendarul "I AM "- aprilie

Calendarul " I AM " - februarie

Calendarul " I AM " - februarie

Calendarul "I AM "- decembrie

Calendarul "I AM "- decembrie

Calendarul "I AM " - octombrie

Calendarul "I AM " - octombrie

calendar george hojbota I am fashion moda toleranta fotografie victor butmalai vision design proimage Iasi motivational 2017 iubire controversa expresie proiect artistic imagine