Conferinta „Dincolo de Secret” bazat pe Hooponopono 22 Martie 2012 in Iasi



 

 

Mii de oameni, grupuri ale Natiunilor Unite (UNESCO Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura), ale Conferintei Comuniunii Umane pentru Pacea Lumii, ale Conferintei Mondiale pentru Pace, ale Conferintei Medicinii Traditionale Indiene, ale Vindecatorilor pentru Pace in Europa si ale Asociatiei profesorilor din domeniul statului din Hawaii, au lucrat de-alungul anilor cu dr. Hew Len.

 

In Romania o mana de oameni inspirati transmit aceasta arta si practica, transmit ce este ZeroLimite ca si stare naturala,meritata si dobandita , locul in care orice este posibil: Pacea,Libertatea si Fericirea.

 

 Claudiu Bratu transforma mintile,sufletele si vietile oamenilor cu o modestie si o detasare indefinibile.

 

Ho`oponopono inseamna in traducere  „a corecta o eroare” care se afla in interiorul tau, este asumarea 100 % a responsabilitatii fiecaruia pentru tot ceea ce are sau nu are in viata lui, este o cale de intoarcere a omenirii pe calea sentimentelor de Pace si Bucurie.Sentimentele de joasa frecventa asa cum au fost  calibrate de cercetatorul si psihoterapeutul  dr David Hawkins intr-o scala a nivelelor de constiinta sunt  cele care slabesc Viata. 

 

In 22 Martie  2012 in Iasi, incepand cu orele 18:00, la Sala de Conferinte „B.P. Hasdeu” a Bibliotecii Centrale,Claudiu Bratu va sustine Conferinta Dincolo de secret bazat pe Ho`oponopono.

 

Detalii pe     http://www.bcu-iasi.ro/img/dincolodesecret.jpg ,   www.zerolimite.ro si www.hooponopono.ro 

conferinta iasi psihoterapie