Genesis English Summer Camp – un concept modern pentru invatarea limbii engleze



Acest eveniment are ca scop dezvoltarea capacitatii de comunicare in limba engleza si achizitionarea unui vocabular variat in functie de temele discutate. Pe langa acestea, are in vedere dezvoltarea unor abilitati practice de gatit, creatie vestimentara, de exprimare verbala si non-verbala, de dramatizare etc, dar si socializarea si petrecerea timpului de dupa – amiaza, intr-un mod placut si distractiv.

Programul fiecarei zile se va incheia cu cateva ore de distractie in unele dintre cele mai atractive locatii pentru copii din Bucuresti, sub atenta supraveghere a personalului scolii. Astfel, copiii se vor distra la petrecerea tipic englezeasca 5 O’Clock Tea, vor inota la Rin Grand Hotel, vor patina la Afi Palace sau se vor lupta cu laserele la Laser Tag. Tabara se va incheia in mod festiv cu decernarea diplomelor de participare si cu un carnaval surpriza.

Costul taberei este 550 lei si include 3 mese/ zi, cursurile de limba engleza cu profesori si vorbitori nativi, ateliere de dezvoltare personala, cursurile de teatru, pictura, cooking, design. Inscrierile se pot face pana pe 12 august, la secretariatul Genesis Collegiate, Tel: 031 425 05 62; 0724 505 889, e-mail: scoala@genesis.ro.