gCupa GENESYSh la Badminton ajunsa la cea de-a sasea editie

 "Cupa GENESYS” la Badminton ajunsa la cea de-a sasea editie













 



Bucuresti, 29 octombrie 2010 – GENESYS@ sponsor oficial al Federatiei Romane de Badminton va organiza la sfarsitul acestei saptamani, in perioada 29 - 31 octombrie, cea de-a sasea editie a Cupei GENESYS la Badminton.



 





Devenit deja o traditie in activitatea grupului GENESYS, turneul de badminton a reusit si anul acesta sa reuneasca un numar de peste 30 de sportivi, campioni si vicecampioni ai editiilor precedente, proveniti din cele mai bune cluburile sportive din tara.

 



Competitia va fi gazduita de Clubul Sportiv Nr. 6 Bucuresti, situat pe Strada Luica Nr. 70, startul competitiei fiind dat vineri, 29 octombrie cu probele eliminatorii ce se vor desfasura pe parcursul a doua zile, competitia urmand a se incheia duminica, 31 octombrie cu finalele si cu festivitatea de premiere gazduita de oficialii Federatia Romana de Badminton alaturi de cei GENESYS.

 



„Am dorit ca si anul acesta sa acordam Federatiei Romane de Badminton sprijinul necesar in vederea organizarii cupei GENESYS la Badminton, competitie ajunsa la cea de sasea edititie si devenita deja o traditie in calendarul competitional. De asemenea anul acesta ne-am propus sa atragem cat mai multi spectatori oferindu-le posibilitatea de a se initia in tainele sportului cu fluturasul alaturi de antrenori si sportivi, in vederea sustinerii si promovarii acestui sport in randul tinerilor si nu numai”, a declarat Dl. Sorin Baltag, Director General GENESYS.

 



Despre GENESYS Systems

 

GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:

 





Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri 

Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C

Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale

Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere







 











Despre GENESYS DISTRIBUTIE@@@