Galaxy Imob isi consolideaza pozitia pe piata imobiliara din Romania prin deschiderea unui nou sedi



Compania de consultanta si intermediere imobiliara Galaxy Imob, aflata in plin proces de dezvoltare, a decis extinderea activitatii si a deschis la inceputul lunii August un nou sediu in Pitesti.

 

       Prin noul sediu deschis in Pitesti, situat in Calea Craiovei nr.58, compania Galaxy Imob isi consolideaza pozitia pe piata imobiliara din Romania.

 

           Extinderea pe plan local face parte din strategia de dezvoltare si de apropiere a companiei Galaxy Imob fata de clientii actuali si potentiali prin  furnizarea unor servicii de consultanta si intermediere imobiliara de calitate.

 

       Galaxy Imob este o societate cu capital integral romanesc fondata in 2005 de George David. Cu un numar de 70 de consilieri imobiliari activeaza pe toate segmentele pietei imobiliare rezidential, comercial, industrial, birouri si  terenuri

      

George David fondatorul Galaxy Imob declara:

 

“Am investit continuu si am cautat sa dezvoltam cat mai mult Compania astfel incat astazi Galaxy Imob este  una din cele mai mari companii din Bucuresti. In plus am deschis deja trei filiale in Targoviste, Pitesti si Ploiesti, urmand ca pana la sfarsitul anului sa deschidem inca o noua filiala in tara.

 

 

Desi in aceasta perioada sunt foarte multe societati care au redus activitatea sau chiar au disparut de pe piata noi am reusit sa crestem continuu. Am investit foarte mult in ultimii ani si rezultatele nu au intarziat sa apara.

 

Suntem dedicati clientilor nostrii si suntem preocupati de cresterea calitatii si imbunatatirea serviciilor oferite.”

Galaxy Imob imobiliare George David dezvoltare agent imobiliar