G Data AntiVirus 2011, la pret de sarbatoare

Odata cu apropierea sfintelor sarbatori de Paste, AV Security Software Distribution, impreuna cu partenerul sau de distributie, IT Direct, a pregatit pentru utilizatorii casnici o promotie speciala la unul dintre produsele de baza ale producatorului german G Data Software. G Data AntiVirus 2011, upgradabil gratuit la 2012, in versiunea ESD (licenta electronica) va fi comercializat la un pret de aproximativ 55 ron cu TVA inclus prin intermediul partenerilor IT Direct.   

 

Promotia celebreaza oficializarea relatiei dintre distribuitorul oficial al G Data in Romania, AV Security, si IT Direct pentru distributia la nivel national a solutiilor din gama de end user G Data. De acum, prin intermediul IT Direct vor fi comercializate toate versiunile pe care G Data le ofera pietei: cutie, licenta electronica si licenta multiuser, iar stocul poate fi vizualizat in timp real.

 

Vestile bune nu se opresc aici: un utilizator care alege unul dintre produsele generatiei 2011, va beneficia de noutatile noii generatii odata cu lansarea acesteia, la sfarsitul lunii mai. Printre cele mai importante noi caracteristici si module care vor completa solutiile G Data se afla MobileSecurity pentru Android, Idle Scan, protectie proactiva imbunatatita impotriva Troienilor bancari, posibilitati multiple de backup (in functie de versiunea cumparata), precum si o noua interfata, redesenata.

 

Mai multe detalii despre modul in care se poate achizitiona G Data AntiVirus 2011 ESD gasiti pe http://www.itdirect.ro/produse/detaliu/G-DATA-AntiVirus-2011-ESD-1PC_4652.html

 

 

-###-

antivirus g data promotie