FunkWhite lanseaza primul clip in Romania – SAMBATA 17 Martie ora 22.00 in PLANTERS Club

Trupa FunkWhite a incheiat recent filmarile la primul videoclip in noua formula si va fi lansat oficial sambata 17 Martie 2012 in Planters Club & Lounge printr-un show 100% live alaturi de trupa si invitati.



 

FunkWhite este o trupa noua pentru Romania (nu si pentru cei din afara) ce a luat nastere acum un an cu gandul de a schimba ceva in muzica care se asculta in Romania. In Octombrie 2012 FunkWhite a ramas fara solista si in urma unui casting unde au fost multe voci bune a fost aleasa JO (Ioana Badea) care alaturi de Quba & Alex Tee au petrecut zile intregi in studio pentru a pregati noi piese. Cum au terminat primul single (in noua formula) au fost contactati de echipa de productie Labirint Media pentru a filma si videoclipul. Filmarile videoclipului au durat 2 zile cu o pauza (din cauza sanatatii) si au avut loc in Bucuresti la White Club – Patinoarul Floreasca si in Club Maxx din regie. Partea de Make-up & Styling a fost asigurata de Alex Radulescu. 

 

Videoclipul va fi lansat oficial SAMBATA 17 MARTIE 2012 in PLANTERS Club & Lounge (Piata Amzei) printr-un SHOW 100% live alaturi de FunkWhite & Friends, un show unic si realizat pentru prima data in Romania. 

 

FunkWhite face parte din label-ul Rolla 7 Records, label detinut chiar de Quba & Alex Tee care produc de cativa ani muzica pentru artisti din afara tarii. Quba este producator de Dubstep si are lansate pana in acest moment 3 albume si piesele lui au aparut pe diverse compilatii foarte bine vandute. Alex Tee este DJ de profesie si alaturi de Quba a facut diverse remixuri pentru Nick Carter, Sasha si alti artisti cunoscuti. Jo (Ioana Badea) a castigat anul trecut (pe 17 Martie) Miss Karaoke Romania fiind singura concurenta ce a primit 10 pe linie la toate probele. Dupa Miss Karaoke a urmat X-Factor si in Octombrie 2011 a castigat castingul celor de la Rolla 7 Records.

 

La sfarsitul lunii Ianuarie in timp ce erau la studio aveau un negativ la care s-au gandit sa faca un pamflet si au inregistrat „99% din muzica comerciala intr-o singura melodie” ( www.youtube.com/watch?v=Rp6RS4h_6a8 ) unde JO a cantat aproape toate piesele cunoscute din Romania dupa care au urcat piesa pe YouTube sub numele de Private Edition si de a doua zi toata lumea a inceput sa o distribuie si sa se intrebe cine e vocea din acea piesa... Acum a venit momentul sa stie toata lumea ca in spatele Private Edition este Jo, Quba & Alex Tee.


Planters este partenerul distractiei! Sambata, 17 martie, Planters Club gazduieste lansarea oficiala a videoclipului si noului single Plug & Play printr-un SHOW 100% live alaturi de FunkWhite si invitatii lor. Poti viziona teaser-ul videoclipului la www.youtube.com/FunkWhiteRo / www.fb.com/FunkWhite

 

Show-ul live va fi urmat de un PARTY incendiar BACK to BACK DJ'S - QUBA & ALEX TEE by ROLLA 7 RECORDS. In warm-up RAZVAN KID!

 

Toate acestea, in combinatie cu atmosfera specifica Club Planters iti garanteaza o seara de sambata perfecta, exact asa cum ai visat intreaga saptamana!

 

VINO SA TE DISTREZI CU PRIETENII TAI SI POTI CASTIGA UN SEJUR IN TENERIFE de 7 nopti!

 

Nu uita, sambata, 17 martie, ora 22:00, in Planters vei asista la premiere, dar nu va fi prima oara cand te vei distra pana dimineata!

 

Intrarea LIBERA!

 

THAT’S THE SPIRIT !!! PLANTERS Club & Lounge

Mendeleev Nr. 8, Bucuresti 

Rezervari: 0769051198 / www.planters.ro

 

Pentru confirmari si invitatii sau alte detalii: 

Nino Bolohan, 0747 52 18 22 / 0763 49 11 49, funkwhite@gmail.com 

 

Videoclipul a fost filmat la:

White Club Patinoarul Floreasca - www.clubwhite.ro

Club Maxx - www.clubmaxx.ro

 

Eveniment organizat de:

Rolla 7 Records - www.rolla7.com

Mc Nino - www.mcnino.ro

Labirint Media - www.labirintmedia.ro

 

Cu sprijinul:

KAS ROMANIA & Grupul Vacante la Preturi Reduse - www.kas-afaceri.ro / www.fb.com/groups/calatorii

My Gift Shop - www.MyGiftShop.ro

Divers Print - www.diversprint.ro

Tfiber - www.tfiber.ro

MyKaraoke Romania - www.MyKaraoke.ro




funkwhite lansare videoclip plug & play planters club jo quba alex tee