FunDeal si Banca Romaneasca ofera spectacole filme concerte si vizite la muzeu cu 50 reducere

 

 

15 ianuarie 2013, București. FunDeal, jucătorul nr. 1 de pe piața reducerilor de colective, împreună cu Banca Românească, oferă bucureștenilor în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2013 acces la spectacole de teatru și operă, filme la cinematograf, concerte, muzee, circ și evenimente sportive cu 50% reducere, ca urmare a unei campanii culturale unice în România. În plus Banca Românească oferă un discount extra de 10% la orice bilet achiziționat din secțiunea de Cultură de pe site-ul FunDeal. 

 

 

 

 

 

 

 

Din campania “Alegi card, primești cultură!" fac parte parteneri FunDeal precum Teatrul Tineretului, Muzeul Antipa, Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Muzeul Satului din București, Teatrul Passe-Partout al lui Dan Puric, cinematografe și alte instituții culturale din capitală și marile orașe din România.

 

 

 

 

 

 

 

Startickets - spectacole cu Radu Beligan, Silviu Biriș și Dan Puric cu 50% reducere. Cu biletul achiziționat de pe site-ul FunDeal, spectatoriii vor plăti doar jumătate de preț pentru a avea acces la spectacole precum “Străini în noapte”, dedicat zilei de naștere a actorului Florin Piersic sau “Confesiuni despre artă și viață” cu Radu Beligan, la Teatrul Tineretului (Palatul Național al Copiilor).  De asemenea, bucureștenii pot cumpăra și bilete la 35 RON în loc de 70 RON pentru spectacolul “Vis”, un one man show cu Dan Puric. 

 

 

 

 

 

 

 

Muzeul Antipa – bilete de intrare la doar 12 RON. Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore își deschide porțile pentru clienții jucătorului nr. 1 din piața reducerilor colective din România și ai Băncii Românești. Biletele achiziționate online din secțiunea specială de pe site-ul FunDeal costă doar 12 RON și sunt valabile până pe 30 iunie 2013. Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa este unul dintre cele mai fascinante locuri oferite de muzeu și cel mai mare și cel mai vechi muzeu de acest gen din țările de la Dunăre.

 

 

 

 

 

 

 

Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Din campania culturală desfășurată de FunDeal și Banca Românească face parte și o porție sănătoasă de râs de care bucureștenii se pot bucura la Teatrul Constantin Tănase. Spectacole precum “Piei drace!”, “Aplauze, aplauze!” sau “ Arca lui Nae și Vasile” îi aduc pe scenă pe Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Tamara Buciuceanu, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. Biletele speciale costă doar 20 RON iar posesorii de card Banca Românească au încă 10% reducere.

 

 

 

 

 

 

 

În plus, cele două companii pregătesc și alte evenimente, DVD-uri sau CD-uri la prețuri speciale. S-au alăturat campaniei Muzeul Satului, Teatrul Passe-Partout al lui Dan Puric, cinematografe și alte instituții culturale din capitală. În plus, cinematografe, teatre și firme de evenimente locale din marile orașe din țară au pregătit prețuri reduse cu până la 50% pentru filme, show-uri și concerte.

 

 

 

 

 

 

 

Lansat în septembrie 2010, FunDeal este cel mai mare site de reduceri colective din România. De la lansare, FunDeal a ajutat la economisirea a peste 43 milioane RON pentru clienții săi și a vândut peste 400.000 vouchere. Cu o bază de date de peste 1 milion de abonați și peste 229.000 de fani pe Facebook, compania cu aproximativ 25 de angajați este una dintre cele mai mari branduri online din Romania.

 

 

 




 

 

 

 

evenimente teatru cinema reduceri fundeal