Fundatia Help Net – bilant de fapte frumoase la finele anului 2013

ONG



Fundatia Help Net – bilant de fapte frumoase la finele anului 2013

 Fundatia Help Net a fost infiintata in 2012, din dorinta companiei noastre de a se implica in viata comunitatii prin organizarea de actiuni de caritate. Acum, la sfarsitul acestui an, realizam un bilant al activitatilor derulate in ultimele 12 luni.

Principala cauza sustinuta de Fundatia Help Net in cursul anului 2013 a fost proiectul educational derulat in beneficiul copiilor din centrele de zi ale Asociatiei Sf.Stelian si Fundatiei Sf. Dimitrie din Bucuresti. Initiat de Fundatia Help Net in colaborare cu Farmexim, proiectul si-a propus sustinerea a 115 copii proveniti din familii fara posibilitati materiale, prin crearea unei oportunitati educationale esentiale dezvoltarii normale a acestora. In plus, acest proiect a asigurat si masa calda de pranz pentru cei 80 dintre copii aflati in grija centrului de zi al Asociatiei Sf.Stelian. 

Pe langa proiectul educational, Fundatia Help Net a mai sustinut in acest an si alte cauze:

-Balul de strangere de fonduri al Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei, pentru construirea primului spital pentru ingrijire paliativa din Bucuresti, ce va include si un centru educational pentru cadrele medicale din Europa de Sud-Est

-Gala Fundatiei Regina Maria, in beneficiul construirii unei a doua policlinici sociale, dedicate persoanelor defavorizate social

-programul Fiecare Copil in Gradinita al Asociatiei OvidiuRo, dedicat copiilor saraci din zone rurale

In plus, in cadrul marii finale a emisiunii "Dansez pentru tine" editia 2013, Fundatia Help Net a fost alaturi de Andrei Popa (pentru care a dansat Alexandru Ciobanu) cu suma de 3000 de euro, bani ce il vor ajuta pe Andrei sa isi continue tratamentul medical. In luna decembrie Fundatia sustine si evenimentul Seri de poveste organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Farmaciile Help Net gazduiesc constant urne de strangere de fonduri ale fundatiilor HOSPICE, Regina Maria si Little People. 

Pentru viitor, Fundatia Help Net are o multime de planuri indraznete de implicare in proiecte caritabile, pentru a aduce un aport semnificativ in viata comunitatii.