Frumusetea tocmai si-a procurat o noua adresa (www.parisax.ro)

Femeile din Romania au motive reale de bucurie din momentul lansarii boutique-ului online www.parisax.ro, o destinatie unica ce promoveaza stilul si eleganta pariziana. Produse si accesorii pentru machiaj, produse si accesorii pentru unghii, genti si valize pentru profesionisti precum si obiecte de mobilier pentru saloane si profesionisti sunt, acum, posibil de achizitionat online.

“Designul inovativ al produselor, gradul lor de eficacitate, rezultatele obtinute si nu in ultimul rand pretul competitiv sunt atuuri care plac tuturor profesionistilor aflati in cautarea perfectiunii estetice. Avand in vedere succesul de care s-au bucurat produsele Parisax Professional in industria frumusetii din Romania, ne-am decis sa le punem la dispozitia directa consumatoarelor prin intermediul noului boutique online www.parisax.ro.” a spus Crina Marian, Administrator Complete Beauty, unic importator si distribuitor al brandului Parisax Professional in Romania.

Pe boutique-ul online www.parisax.ro veti gasi:



Produse de machiaj. Va punem la dispozitie o adevarata comoara de palete, truse pentru machiaj si valize pentru make-up dotate cu farduri de ochi, mate sau sidefate, puternice si naturale, rujuri de buze, farduri de obraz si accesorii pentru machiaj.

Accesorii pentru machiaj si unghii. Pentru a putea realiza un machiaj profesional impecabil Parisax Professional va pune la dispozitie produse de calitate din care nu lipsesc buretii pentru machiaj, pensetele pentru sprancene si pilele pentru unghii.

Produse pentru unghii. Pentru a avea o manichiura impecabila Parisax Professional va propune o gama variata de lacuri de unghii mate si sidefate. Pensula speciala, atasata de o tija plata, faciliteaza o aplicare perfecta dintr-o singura miscare. Textura lacului confera o stralucire de “oglinda” exceptionala. Ingredientele folosite au fost selectionate cu atentie pentru a obtine un aspect perlat si o aplicare de durata.

Pensule. Pensulele profesionale de la Parisax Professional sunt piesa de rezistenta in realizarea unui machiaj perfect. Mansonul din lemn, cu prindere dubla, lacuit ofera satisfactia unui produs perfect. Gama variata de pensule de toate tipurile, realizate din par 100% natural, se potriveste fiecareia dintre dumneavoastra si cu ajutorul acestora veti realiza cu usurinta un machiaj profesional.

Valize si genti. Transportul produselor cosmetice nu a fost niciodata mai usor! Valizele si gentile de la Parisax Professional, cu un aspect glamour si fashion, de diferite dimensiuni si culori este potrivit pentru ficare dintre dumneavoastra. Usor de folosit si bine compartimentate astfel incat sa aveti intotdeauna la dumneavoastra toate produsele necesare pentru a realiza un machiaj profesional, indiferent de locatie.

Mobilier. Mobilierul profesional de la Parisax Professional este creat special pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra. De diferite dimensiuni, culori, perfect pentru orice spatiu, este alegerea perfecta pentru depozitarea, prezentarea si aranjarea cosmeticelor profesionale, avand un design unic.







“Produsele noastre/Parisax Professional sunt fabricate in Franta si reprezinta rezultatul unei activitati sustinute de cercetare-dezvoltare. Suntem mandri sa punem la dispozitia femeilor din Romania produse premium accesibile pana de curand doar studiourilor de infrumusetare si profesionistilor in frumusete.” a adaugat Crina  Marian.

Va invitam sa vizitati cel mai nou boutique online din domeniul frumusetii: www.parisax.ro.

Complete Beauty este o companie specializata in oferirea de solutii complete pentru dotarea centrelor de infrumusetare. Brandurile pe care a ales sa le promoveze in Romania definesc respectul acordat de companie profesionistilor si consumatorilor locali.

Astfel, urmand principiul “calitate fara compromisuri”, Complete Beauty aduce in Romania unul din cele mai respectate branduri de produse profesionale Parisax Professional, alturi de branduri cunoscute in domeniul cosmeticii profesionale: Art Liner Permananet Make-Up Machine(aparatura pentru machiaj permanent), aparatura profesionala pentru tratamente corporale si faciale STARVAC si BEAUTY INTERNATIONAL, EBC-European Beauty Concept(produse speciale pentru extensii semipermanente de gene si machiaj permantent. 


Telefon fix: 021.31.18.005
Mobil: 0732.135.256
Email: office@completebeauty.ro
Adresa Sediu central si Showroom:
B-dul Natiunile Unite, Nr. 1
Zona: Unirii-Tribunal-Casa Poporului

machiaj farduri pensule produse profesionale accesorii machiaj trusa machiaj truse machiaj profesional