Frigotehnics este furnizorul tau de incredere pentru vitrine frigorifice

Daca detii un restaurant, un lant de magazine sau depozite si ai nevoie de vitrine frigorifice de calitate si de specialitate, de cea mai buna performanta, Frigotehnics este furnizorul potrivit pentu tine. Inca din anul 2014 Frigotehnics se ocupa de constructia de camere frigorifice si constructia de centrale frigorifice, toate produsele fiind de inalta calitate.

Frigotehnics iti pune la dispozitie vitrine frigorifice, personalizate in functie de cerintele si nevoile tale. Cu ajutorul vitrinelor frigorifice, produsele tale nu mai sunt supuse la variatii majore de temperatura, fiind dovedit ca acestea dureaza mai mult. Perceptia consumatorului cu privire la calitatea produsului este mult mai buna in spatele vitrinelor, iar acestea asigura pastrarea unei temperaturi constante.

Cu ajutorul vitrinelor frigorifice produse de Frigotehnics, experienta consumatorului este imbunatatita. Culoarele magazinului tau sunt mult mai confortabile, mai largi sim ai usor de parcurs, iar temperatura este mult mai prietenoasa, astfel incat cumparatorii poposesc mai mult in fata vitrinelor si cumpara mai multe produse. La o temperatura joasa, experienta consumatorului ar fi una precara si neplacuta, deoarece ar fi deranjat de inconfortul produs de temperature vitrinelor. Stabilite la o temperature confortabila si prietenoasa, vitrinele frigorifice iti vor aduce o multimer de beneficii.

Vitrinele frigorifice sunt iluminate cu LED (disponibila la majoritatea vitrinelor noi) si prezinta produsul intr-un mod imbunatatit, luminos si curat, aceasta ajutand la cresterea vanzarilor. Aspectul intotdeauna conteaza, iar consumatorul cauta mereu acest detaliu in procesul alegerii produsului perfect, luminile cu LED influentand decizia de cumparare.

Majoritatea clientilor spun ca folosirea vitrinelor dau senzatia ca magazinul a fost modernizat. Aceasta perceptie pozitiva este prielnica pentru vanzari si te ajuta sa atragi cat mai multi clienti. Un magazin care arata in permanenta modern este un magazin urmarit si vizat de catre client.

Frigotehnics este furnizorul tau de incredere care proiecteaza, instaleaza, iti asigura service si intretinere si solutii la cheie.

 

vitrine frigorifice Frigotehnics

vitrine frigorifice Frigotehnics

vitrine frigorifice Frigotehnics