Free Spirit te invita sa calatoresti si sa participi la cele mai ravnite concerte

Agentia de turism Free Spirit te invita la o altfel de vacanta. Iesi din tiparul vacantelor prea confortabile pentru putina aventura si pentru calatorii cu adevarat memorabile. Free Spirit te insoteste la cele mai ravnite concerte si se ocupa de tot pentru ca tu sa te poti bucura de timpul tau liber. Iar daca vrei mai multa adrenalina, Free Spirit te trimite in siguranta in destinatii exotice precum Republica Dominicana, Mexic, Cuba, Brazilia, Indonezia, Thailanda, Maldive si multe alte destinatii.

Free Spirit este agentia de turism care-ti creeaza vacanta asa cum ti-o doresti, iti transforma visele in realitate. Vei putea calatori in toate locurile pe care le-ai admirat pana acum doar in documentare sau emisiuni de travel cu promisiunea ca odata vei ajunge si tu acolo. Aceste calatorii pot deveni realitate, o realitate placuta stiind ca ai un partener care se ocupa de siguranta ta si ca vei primi tot suportul necesar unui demers turistic reusit. Agentii Free Spirit te ajuta cu check-in-ul dinainte plecarii, iti ofera sfaturi utile, structureaza programul pana la cele mai mici detalii si vin cu sugestii si propuneri. Mai important, iti sunt alaturi tot timpul online si telefonic pentru a rezolva orice situatie apare.

Din pasiune pentru muzica, Free Spirit organizeaza vacante care te trimit la cele mai interesante evenimente culturate si sportive sau la cele mai tari concerte. Poti, de exemplu, sa iti rezervi pachetul turistic creat special pentru un concert Andre Rieu 5 in Viena din mai sau la concertul Aerosmith de vara viitoare din Milano.

Fondata in 2008, Free Spirit este agentia care iti ofera mereu mai mult decat te astepti. Intotdeauna vei fi in legatura cu agentul tau de turism care iti intelege nevoile si caruia ii pasa. Obtii cel mai bun tarif posibil pentru ca ofertele sunt croite dupa dorintele tale, economisind fara a face rabat la servicii. Stii ca intotdeauna ai cui sa dai telefon, in orice situatie, si ca vei afla despre destinatii si servicii speciale. Free spirit iti ofera circuite personalizate, consultanta si chiar asistenta in limba romana in tari precum Japonia, Republica Dominicana sau Filipine.

Uita de orice grija inainte de a pleca in vacanta pentru ca Free Spirit se ocupa de tot. Ti se va crea un itinerariu personalizat, ti se vor rezerva cazarile potrivite si transportul local optim, ti se vor aranja excursii optionale si poti beneficia de orice alt serviciu ti-ai dori. Vacantele Free Spirit sunt posibile printr-o cunoastere detaliata a destinatiilor oferite si o abordare aproape de dorintele fiecarui calator. Exploreaza lumea si traieste la maxim cu Free Spirit.



Powered by SEO monitor