FMN Rent completeaza oferta de inchirieri auto cu noi servicii utile

FMN rent ofera pe langa serviciul de inchirieri auto in Bucuresti si posibilitatea de inchiriere a unui sofer sau tranzitul, in orice moment al zilei, dinspre si catre aeroportul Henri Coanda sau Baneasa.



Nevoia de a evita transportul in comun la iesirea din aeroport sau prin Bucuresti este evidenta, mai ales pentru cei ce ajung in capitala tarii noastre in scop de afaceri, fiind necesar sa se deplaseze rapid, comod si in siguranta in diferite puncte ale orasului.



Solutia unei masini personale inchiriate este cea mai buna, insa pentru cei ce nu doresc sa se avante in traficul aglomerat al unei capitale europene, FMN rent-a-car pune la dispozitie, impreuna cu masina, si un sofer dedicat, pe toata perioada contractului de inchiriere sau doar in anumite zile ori intervale orare prestabilite. Un astfel de serviciu permite deplasarea in conditii optime.



Un sofer care cunoaste traficul Bucurestean va ajunge probabil de doua ori mai repede la orice destinatie. In plus, este eliminata problema gasirii unui loc de parcare si pasagerul se poate concentra asupra convorbirilor telefonice importante sau poate admira strazile si arhitectura orasului.



In week-end insa, titularul contractului de inchiriere poate sa treaca la volan si sa isi aleaga unul din numeroasele itinerarii de sfarsit de saptamana care il poate duce la munte, mare sau in zonele frumoase de langa Bucuresti.



Clientii pot alege dintr-o gama foarte larga de masini de inchiriat FMN rent. Compania si-a pus la punct o flota echilibrata, cu masini de clasa mica ce vin cu preturi foarte atractive, de la 14 Euro pe zi, dar si masini ceva mai pretentioase sau chiar modele de lux, foarte confortabile pentru drumurile lungi prin tara, destinate in special celor ce au nevoie sa strabata cateva sute de kilometri intr-o zi. Sunt disponibile si SUV-uri, pregatite pentru orice drum, dar si masini de tip Transporter, cu 9 locuri, pentru grupuri.



FMN rent pune la dispozitie masinile sale impreuna cu sofer si pentru termene orare foarte mici, pentru tranzitul de la si inspre aeroportul Otopeni sau Baneasa. Acest serviciu este disponibil non stop si poate fi rezervat direct de pe site-ul companiei. Serviciul este disponibil si pentru distante lungi. Practic, puteti opta pentru aceasta solutie pentru a ajunge in orice oras din Romania.



Despre FMN Rent a Car



FMN Rent a Car ofera clientilor sai un portofoliu complet de servicii din care acestia pot alege cele mai potrivite solutii in functie de distanta, timpul disponibil sau tipul de masina de care au nevoie in vizita lor in Bucuresti sau in tara. Compania ofera serviciile de inchirieri masini, inchirieri cu sofer, inchirieri pe termen lung, tranzit dinspre sau catre aeroport sau servicii personalizate.



 



Powered by SEO monitor