Piesele auto si accesoriile ,produse vandute si online



In ultimii 10 ani ,masinile din Romania s-au inmultit inzecit datorita concurentei si introducerii  acestora in tara  la preturi si calitati mai performante. Totodata cu ele  a crescut si nevoia de intretinere , astfel numarul serviceurilor ,ITP-urilor si magazinelor de  piese  auto au luat o curbura ascendenta.

                Din  perspectiva marketingului  online ,foarte multe afaceri de succes au cunoscut rezultate mai bune decat concurenta ce prestau aceleasi servicii cu ajutorul metodelor clasice de  vanzare. In prezent pe online-ul romanesc nu exista un site ce sa  contina informatii  concentrate  despre  piesele ce se potrivesc  pentru majoritatea   masinilor sau preturi. Totusi numarul celor care sunt interesati sa achizitioneze piese auto online  produse  din aceasta nisa creste datorita flexibilitatii pe care o ofera magazinele online.

                Avantajele  oferite  de  cei care  vand  pe internet  sunt numeroase, insa pe nisa  auto multi se tem sa cumpere ,deoarece acuza  faptul ca este riscant sa cumperi o piesa pe care e posibil sa nu se potriveasca  pe masina. Acest lucru este datorit  lipsei de informatii si comunicare dintre client si vanzator.              

                Cele mai multe magazine online au cunoscut in ultimii ani un progres  economic  accelerat,astfel se poate observa  mutarea multor afaceri din mediul clasic catre cel virtual.

auto online piese auto