FLORIN DOBRE lanseaza colectia “Panta Rhei”Toamna - Iarna 2013/14



Cu ,,Phanta Rhei” = ( „Totul curge, nimic nu ramane neschimbat” expresie ce isi are originea in greaca veche )  FLORIN DOBRE incearca sa surprinda transformarea si involutia societatii bazate pe degradarea umana ce vine, paradoxal, odata cu dezvoltarea acesteia. Colectia este structurata pornind de la un prim tablou cu personaje impecabile, ilustrate perfect, cu simetrii clasice. Trece printr-un proces de degradare si sfarseste in figuri si personaje dominate de dezumanizare. Caracterele parca se descompun incetul cu incetul alcatuind impreuna o compozitie dramatica spectaculoasa.

 

„Nu stii niciodata ce va urma: un model militar, un tanar in costum in carouri, o femeie in rochie cu pene care cad in urma ei. Negrul castiga teren, tesatura se destrama. Un cuplu trece si fiecare se imbraca de parca ar apartine sexului opus. (...) „ scria despre colectia „Panta Rhei” Bertrand de Saint Vincent, redactor al cotidianului Le Figaro in articolul „ A fost odata in Est, versiunea fara arme”.

 

Colectiile semnate  FLORIN DOBRE se adreseaza barbatilor  ce se exprima in spatiul social prin alegeri atipice, creative si personale.  Atat FLORIN DOBRE cat si hainele ce ii poarta amprenta intriga. Creatiile sale nu sunt simple solutii de stil, ci propuneri de atitudine, construite in jurul unor personaje puternice ce reusesc sa transmita un mesaj visual coerent, dramatic si unic.




 Acelasi gen de mesaj il veti regasi in fotografiile de presa si imaginile video care insotesc acest comunicat  si pot fi descarcate folosind adresa : :http://www.youtube.com/watch?v=GOzUHkneASA (media & press free to use )




Lansarea colectiei FLORIN DOBRE Toamna Iarna 2013/14 „Panta Rhei” Joi, 28 februarie 2013 este sustinuta de catre:

Video : Urban Friends Republik / Make Up : Atelier Paris / HairStyle : Peter Brooks

Music :  live performance by Paul Sensor & Mara www.kultstudio.ro

Sustinator principal: JAGERMEISTER

Parteneri: AZAY, VINIBUONI

***

ATELIERUL DE PRODUCTIE: Spatiu neconventional, un mix intre o galerie de arta si un spatiu de evenimente, AtP ocupa 2 000 de mp din fostul atelier de filatura al Fabricii Industria Bumbacului . Adresa: SPLAIUL UNIRII 160, Bucuresti, Sector  4 (100 m dupa Universitatea Dimitrie Cantemir )

LOFT LOUNGE:  Exceptional Hot Spot cosmopolit al Capitalei, LOFT este un concept fusion original, preferat pentru energia sa unica. Restaurant si lounge, gazduieste si produce unele dintre cele mai admirate si dezirabile evenimente din tara. Adresa: Bulevardul Iancu de Hunedoara 55-57, Sectorul 1 (Aripa de VEST a Metropolis Center)




Pentru mai multe detalii:

Sava Ionut Daniel, PR Manager

 tel: +40 735 896 633/ email: evenimente.stup@gmail.com

florin dobre designer roman panta rhei designer florin dobre florindobre.ro