Floraria Anemone - alaturi de tine pentru orice ocazie

Floraria Anemone aflata in Bucuresti, te ajuta ori de cate ori vrei sa spui prin flori ce nu poti transmite prin cuvinte. Aici nu gasesti doar o simpla florarie, ci este un loc unde magia, experienta si creativitatea se imbina de fiecare data pentru a crea un aranjament perfect. Florile fac parte din viata noastra chiar de sunt trecatoare. Bucuriile vietii sunt mai pretuite cand sunt intense chiar daca nu dureaza mult. Asadar, ofera flori cu orice ocazie, chiar daca exista un motiv sau nu, fiindca florile vor deschide la randul lor bratele si sufletul persoanei de la capatul primitor. Vino la Anemone ori de cate ori ai nevoie de un aranjament care sa se potriveasca contextului si persoanei ce-l primeste.

De ce Anemone

Fiindca aici regasesti mai mult decat floristi, regasesti designeri florali care stiu cum sa-ti descalceasca gandurile si sa le transpuna in aranjamente perfecte. Ei te vor sfatui cu ce este potrivit pentru fiecare ocazie, iar florile pe care le alegi le vor aseza intr-o armonie perfecta a culorilor si formelor. Poti opta pentru flori clasice precum trandafirii, lalelele, frezii, crini sau poti regasi chiar si variante mai exotice precum hortensia si lisianthus. In definitiv, Anemone te intampina cu un amalgam de soiuri mirosuri si culori, o gradina ce-ti va incanta simturile de cum pasesti pe usa. Poti contacta echipa telefonic sau online pentru a comanda un buchet, acestia iti trimit un email cu acesta in poza, pentru a se asigura ca e ceea ce iti doresti. Astfel il poti ridica atunci cand ai timp sau daca fac comanda pana in ora 13 buchetul poate fi livrat in decurs de cateva ore la adresa dorita. De asemenea, Anemone se ocupa si de surprize anonime, deci bazeaza-te pe ei atunci cand vrei sa surprinzi frumos pe cineva.

Anemone se ocupa si de aranjamente pentru evenimente marcate de fericire precum nuntile si botezurile, dar si pentru cele marcate de tristete, inmormantarile. Indiferent de context, echipa Anemone te asteapta cu flori proaspete la preturi accesibile, gata de a fi transformate in aranjamente minunate.

Contact:

 

Telefon: 0721.260.677

 

E-mail: floraria@anemone.ro