Florandes, florarie online din Bucuresti, ne dezvaluie care sunt trendurile in materie de flori pentru nuntile iernii

Specialistii Florandes.ro, florarie online Bucuresti, ne-a dezvaluit care sunt trendurile in materie de flori pentru nuntile ce vor avea loc in iarna lui 2018-2019. In ultima perioada, tinerii isi doresc nunti din ce in ce mai spectaculoase, punandu-se accent pe un cadru unic si captivant, imbracat in creativitate si mult bun gust. Iata pe larg care sunt recomandarile momentului. 

Ce flori sunt populare in acest moment?

In 2017, Institutul Pantone a declarat ca verdele este culoarea vedeta a anului, iar din acel moment a luat nastere un trend care va mai persista cu siguranta cativa ani. Foarte multe cupluri prefera aranjamentele realizate in totalitate din frunzis, fiind o varianta foarte eleganta si rafinata. Acest aspect continua sa fie popular si pe catwalk, marii designerii prezentand in mod repetat imprimeuri tropicale mari, verzi.

Bazandu-se pe trendurile din 2017, aranjamentele florale pentru nunti sunt din ce in ce mai sofisticate. Se poarta mixurile de flori, insa se pastreaza in continuare o proportie mai mare a frunzelor. Per total, designul migreaza catre aspectul gradinilor britanice si se distanteaza usor, usor de cel tropical. Ceea ce Florandes, florarie online Bucuresti, ne recomanda este sa diversificam cat mai mult cu putinta. Chiar daca mergem pe aceasta zona, sa incercam sa combinam cat mai multe tipuri de frunze pentru a crea aranjamente si buchete cu totul si cu totul deosebite, bogate in culori si detalii. 

Sezonul cald s-a sfarsit si ne apropiem de nuntile de iarna, dar acest trend este cu atat mai interesant cu cat temperaturile sunt din ce in ce mai scazute. Nimic nu poate fi mai placut decat sa ninga si sa intri intr-un restaurant care arata ca un adevarat paradis. 

Ce culori se poarta? 

Aranjamentele si buchetele de flori in nuantele pudrate si pastelurile vintage vor fi intotdeauna una dintre alegerile principale pentru nunti. Totusi, din ce in ce mai multi tineri prefera sa le combine cu flori in culori foarte puternice. De exemplu, nude-urile si rozurile pudrate pot fi scoase in evidenta cu ajutorul unui rosu aprins, foarte pasional. Aceasta combinatie este incredibil de romantica si va starni mult mai mult interesul decat un mix de nuante pale. Florandes este o florarie online cu livrare in Bucuresti unde fiecare aranjament sau buchet arata unic datorita pasiunii pe care specialistii o dedica creatiilor lor. 

Un alt detaliu pe care Florandes ni l-a dezvaluit este ca tinerii opteaza din ce in ce mai des pentru lumanari colorate, care sa se potriveasca cu florile. Pana acum, toata lumea cumpara lumanari albe sau ivore, insa trendurile au evoluat, iar noua generatie se simte mult mai confortabil sa experimenteze si sa se joace cu nuantele. Movul si rozul pal sunt doua dintre cele mai populare variante. 

Daca te pregatesti de nunta, cel mai potrivit loc de unde iti poti achizitiona flori este Florandes, florarie online Bucuresti. Consulta site-ul si descopera varietatea vasta de flori care abia asteapta sa-ti incante privirea. 

florarie online Bucuresti Florandes