Flamenco veritabil cu ANGEL MUNOZ la Sala Palatului



Asociația Culturală Maria Domina și Agenția Vreau Bilet vă invită, pe 13 martie începând cu ora 19:00 la Sala Palatului din capitală, să vă lăsați cuprinși de febra Spaniei pasionale în ritmuri de flamenco și să descoperiți secretele artei vii. Muzică în stilul andaluzian, dans, castaniete, emoții și spirit latin. Un adevărat val de pasiune declanșat de flamenco ce va incânta publicul din România în luna mărțisorului. Expresivitatea și starea emoțională extraordinară pe care o degajă Angel Munoz prin dansul specific în spectacolele din întreaga lume, lasă publicul de fiecare dată  fără răsuflare. Angel Munoz este unul dintre produsele flamenco veritabile ce susțin imaginea Spaniei pasionale. Provine din Cordoba, și este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei,  după celebrul Joaquin Cortes, cu care de altfel a și studiat și dansat în numeroase spectacole.  

El principe del flamenco îi va bucura în același timp și pe timișoreni, căci în data de 14 martie artistul va evolua și pe scena sălii Capitol din Timișoara. Prestația lui Angel Munoz va fi acompaniată de trupa sa din componența căreia fac parte:  Antonio Españadero și Manuel Pérez – chitariști; Roberto Lorente și La Tremen – vocaliști și percuționistul Nacho López.

Biletele pentru evenimentul de la București au fost puse în vânzare și sunt disponibile prin Agenția  Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Str.Moise Nicoară nr.18, în rețeaua Eventim și online prin www.vreaubilet.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc între 60 – 150 RON.

Informații generale:

Angel Munoz este unul dintre produsele flamenco veritabile ce sustin imaginea Spaniei pasionale. A debutat ca solist în spectacolul coregrafic bazat pe "Forța destinului" de Verdi. A deținut roluri importante în spectacole "La Traviata“ și "La del Soto del Parral" și roluri în diferite seriale de televiziune. În 1994 i-a fost atribuit premiul întâi la Festivalul Național de Dans de "La Mejorana“ și la Concursul Național de Arte Flamenco de la Cordoba.  A avut un rol important și în cadrul companiei lui Jose Antonio și a chitaristului Paco Pena.

Este cunoscut și apreciat la nivel internațional pentru talentul său înnăscut, pentru distincțiile obținute in marile competiții ale genului, dar și pentru sincronizarea perfectă și dăruirea sa totală pe scenă în spectacole de mare anvergură. În prezent, „El principe del flamenco”  susține spectacole pe cele mai importante scene din circuitul internațional. În paralel activează ca instructor, încercând să insufle elevilor săi dragostea pentru muzică și dans, ca suport al mișcării, predând o tehnică coregrafică specială de control al corpului pe scenă.

“Angel Munoz are toate atuurile necesare pentru a fi următorul rege al stilului flamenco.”- The Guardian. 

angel munoz flamenco spania dans