FivePlus Solutions intra pe piata de Business Process Management

"Situatia economica actuala impune o concentrare mai mare asupra modelului de business pentru a adapta procesele interne la noile cerinte ale pietii. Se pune problema tot mai pregnant pe managementul bazat pe procese (BPM), cu orientare spre masurarea performantelor – reducerea costurilor, a duratelor, cresterea valorii la client. Prin aceasta colaborare se urmareste o completare a serviciilor oferite de catre FivePlus, a competentelor detinute pe zona de management de documente, automatizarea proceselor unei companii", declara Alin Nita, Director General FivePlus Solutions


BPM International este o companie specializata in consultanta si coordonarea de proiecte pentru optimizarea proceselor de afaceri, fiind furnizor in Europa al suitei software MEGA, care reprezinta una din solutiile eficiente si de top pentru modelarea si imbunatatirea proceselor, asistand companiile in procesul de luarea de decizii, optimizare a costurilor, controlul si gestionarea schimbarilor.
Practica managementului de risc operational, design de sisteme IT, arhitectură orientată spre servicii (SOA), iniţiative EA şi implementari ITIL, audit si conformitate cu reglementarile financiare sau controale interne, trebuie vazute ca şi contributie la un singur obiectiv: optimizare si controlul operatiilor.

“Expertiza recunoscuta a BPM International este o valoare pentru companiile cu baza in Europa de Est si a firmelor internationale care au investit in acesta regiune economica vitala”, a mentionat Lucio de Risi, presedinte si CEO de la MEGA.

“Cu o crestere economica tot mai rapida in Europa de Est in ultimii ani, companiile cauta solutii dovedite si sfaturi experte pentru a le veni in ajutor la o imbunatatire rapida a performantelor si optimizarea resurselor. MEGA ofera solutii unice si de inalta calitate privind managementul proceselor si al riscului, care ajuta companiile sa foloseasca acest avantaj al cresterii economice”, a explicat Árpád SOLTI, managing director, BPM International.

BPM International organizeaza pe 27 Aprilie 2010 in Romania un eveniment Business Breakfast, dedicat BPM. Pentru detalii suplimentare va rugam sa va adresati la FivePlus Solutions (marius.ciurea@fiveplus.ro, tel. 0744.54.30.30).


Despre FivePlus Solutions

FivePlus este preocupata permanent de domeniul managementul informatiilor/documentelor, avand o serie de solutii software sub brandul DocPlus care contribuie la tinerea sub control a documentelor, informatiilor si cunostintelor companiei, optimizarea si automatizarea proceselor interne.

FivePlus Solutions este o companie IT, bazata pe o fundatie solida de competente si expertiza in zona solutiilor de tip Intranet/Internet, management de documente, aplicatii web, portaluri web. FivePlus este IBM Advanced Business Partner si detine mai multe certificari privind competentele si expertiza. Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile si produsele FivePlus, vizitati www.fiveplus.ro, www.docplus.ro.

fiveplus BPM Mega