ABDcomputer.ro, mai usor de accesat de pe dispozitivele mobile

ABDcomputer.ro raspunde tendintei in crestere de navigare pe Internet de pe dispozitivele mobile, prin lansarea noului site de tip responsive/mobile ce ofera o experienta mai buna de utilizare de pe ecranele smartphone-urilor sau a tabletelor.



Cumparaturile online au devenit o obisnuinta pentru tot mai multi romani ceea ce inseamna ca achizitiile de acest tip se fac de pe „terminalul la indemana”, atunci cand ai nevoie si ai timp disponibil si nu neaparat atunci „cand ajungi acasa sau la birou”. Si, cum timpul petrecut departe de un laptop sau un desktop este tot mai mare, accesarile de pe smartphone sau tableta chiar si pentru achizitii din magazinele virtuale au devenit tot mai frecvente.



Pentru a raspunde acestei tendinte, ABD Computer, magazin specializat in comercializarea produselor IT refurbished, a lansat o noua versiune a magazinului online, de tip responsive / mobile, ce permite o navigare simpla de pe orice tip de ecran.



Orice utilizator poate sa caute si sa comande produsele pe care le doreste mult mai usor, chiar si de pe ecranele mici de sub 10”. Promotiile cu preturi exceptionale sunt usor vizibile, meniul este usor accesibil pentru alegerea categoriei preferate, prezentarea produsului este bine structurata astfel incat sa poata fi parcursa printr-o simpla atingere a ecranului. Intregul continut al site-ului este optimizat pentru un consum de date cat mai mic si o incarcare rapida chiar si de pe o conexiune mai putin generoasa.



ABDcomputer.ro a devenit un punct de referinta in online-ul romanesc pentru produsele IT de tip refurbished atat pentru preturile oferite cat si pentru conditiile aditionale: garantie de 2 ani pentru toate produsele de pe site, drept de retur al produselor de 90 de zile de la data comenzii, transport la service  de tip Pickup & Return, livrare rapida in 24 de ore pentru produsele din stoc. Practic, toate aceste facilitati inlatura orice ezitare atunci cand este vorba de produse second-hand.



ABDcomputer.ro comercializeaza laptopuri second hand cu licenta la preturi mici, incepand de la 729 lei, smartphone-uri si tablete ale celor mai renumite branduri lansate pe piata nu mai departe de 12 sau 18 luni, monitoare performante la preturi imbatabile dar si sisteme de supraveghere, imprimante, servere sau aparate foto care ofera performante tehnice deosebite.



Pentru oferte care se incadreaza in orice buget, ABDcomputer.ro va invita sa accesati noul site de pe telefon sau tableta, chiar daca sunteti acasa ori la birou.