Finisajul locuintei tale va arata impecabil cu produsele de la Imperial White

Studiile au aratat faptul ca tot mai multe persoane renunta la un apartament in centrul orasului in detrimentul unei locuinte intr-o zona rurala, linistita, departe de zgomot si aglomeratie. 

Acum, cand avem o piata larga de unde putem alege, cat si tehnologie avansata care este un aliat puternic de fiecare data, este mult mai usor sa optam pentru astfel de decizii, mai ales ca putem avea parte de toate utilitatile necesare a unei locuinte.

Pentru cei care isi doresc sa construiasca o casa de la baza, au nevoie de un proiect complet, de toate materialele de constructii specifice, de finisaje pana la elementele de mobilier si decor. Orice locuinta trebuie construita cu mare atentie pentru ca este o investitie importanta si pe termen lung.

Alege finisajele de la Imperial White

De foarte putine ori gresia si faianta va lipsi dintr-o locuinta. Este indispensabila in baie, cat si bucatarie, iar pe langa beneficiile pe care le ofera, creeaza si un design inedit acestor incaperi. Mai nou, aceste elemente completeaza foarte bine atat dormitorul, cat si livingul, oferind un aspect sofisticat.

Daca esti in cautarea unor finisaje deosebite, poti opta pentru magazinul de nisa Imperial White. Un site care vine spre publicul larg cu o gama variata de produse in acest sens, fiind totodata calitative si se regasesc la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Avantajele acestor elemente intr-o locuinta

Finisajele de acest gen de regula au o utilitate mai crescuta. Pot fi montate in baie sau bucatarie, acolo unde umiditatea este mult mai mare, pentru ca ofera protectie acelui spatiu, deci indiferent de gradul de umiditate, gresia sau faianta nu se va umfla si nu va retine apa. Atentie insa, acestea trebuie sa fie antiderapante pentru a evita anumite accidente.

Daca vrei sa o montezi in dormitoare sau living, comparativ cu parchetul, gresia si faianta sunt mai durabile si nu trebuie schimbate la un anumit timp pentru ca s-au zgariat. Poti alege spre exemplu de la Imperial White gresie stil parchet, dintr-o gama variata.

Gresia si faianta se curata foarte usor comparativ cu alte materiale. Cu doar un mop, gresia se sterge foarte rapid si nu trebuie sa insisti asupra petelor. In plus, se usuca foarte rapid.

Iar daca ne raportam la design, se regasesc pe site intr-o varietate de modele de unde se poate alege in functie de gusturi si preferinte. In general, aceste finisaje vor oferi un aspect mai elegant incaperilor. Poti alege gama de produse de la Imperial White care te va incanta.

Date de  contact:

+40 733 893 399

info@imperial-white.ro