Fii cel mai cool supererou! – eveniment caritabil unic organizat de artiști tatuatori

Sâmbătă, 17 noiembrie, echipa salonului de tatuaje Cactus Ink organizează evenimentul caritabil Fii cel mai cool supererou!, o inițiativă unică în România. Membrii echipei doresc să strângă donații pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din țară, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. Aceasta se sărbătorește pe 20 noiembrie, conform calendarului ONU.

În acest sens, salonul Cactus Ink este deschis pe 17 noiembrie tuturor celor care fac dovada unei donații de cel puțin 300 de lei în numele asociației Dăruiește Viață. În schimb, aceștia vor fi tatuați gratuit de artiștii Dragoș Calmuc și Adreea Popescu, recunoscuți pentru lucrările lor atât în țară, cât și la nivel international. Donatorii pot alege dintr-o serie de tatuaje de dimensiuni reduse, concepute special pentru a se potrivi oricui dorește să marcheze acest moment într-un mod inedit. 

Evenimentul are scopul de a aduce în atenția publicului din România arta de a fi om, ce stă în spatele fiecărui tatuaj realizat. Acest demers inedit stă ca dovadă a dorinței de implicare în realizarea unui proiect amplu, precum cel al Asociației Dăruiește Viață.

Alături de cei care le apreciază lucrările, membrii echipei Cactus Ink susțin eforturile de realizare a Spitalului de Oncologie și oferă oricui șansa de a primi pe loc mulțumirea pentru donații și pentru sprijinirea artei de a fi om. Cu acestă ocazie, toți cei care doresc să se alăture inițiativei și să se tatueze pentru o cauză umanitară, sunt așteptați la noul salon de tatuaje din București.  

Pentru mai multe informații, salonul poate fi contactat la numărul de telefon 0756222880, pe pagina evenimentului Fii cel mai cool supererou! ori pe profilul de Instagram (@cactusinkbucharest). Donațiile se pot face până pe 17 noiembrie 2018 accesând următorul link de pe pagina Bursa de Fericire: https://www.bursadefericire.ro/campanii/tatueaza-te-pentru-o-cauza/kyR6bQQYy

Eveniment caritabil

Eveniment caritabil

eveniment caritabil daruieste viata spitalul de oncologie pediatrica salon de tatuaje arta artisti internationali evenimente bucuresti eveniment in arta spitale