Cursuri manichiura in Timisoara - Janet Nails

Daca si tu iti doresti sa incepi o noua cariera in domeniul beauty si sa inveti de la traineri profesionisti cu experienta in domeniu cum sa realizezi manichiuri frumoase si elegante, te invitam la cursul de manichiura Janet Nails in Timisoara.

In cadrul acestui curs cu durata de 100 de ore care sa va desfasura pe durata a 12 zile si jumatate - adica aproximativ 3 saptamani - vei putea invata de la 0 cum sa realizezi manichiuri simple dar si ceva mai complexe.

Tinand cont ca avem o experienta de peste 14 ani in domeniu, am tinut foarte multe cursuri de stilist protezist, iar asta ne-a determinat sa analizam cu atentie formatul cursului si sa punem accent pe partea practica si pe elementele importante.

Astfel am optimizat cursul iar acum acesta are o durata de 100 de ore pe 12 zile si jumatate in care tu sa inveti pas cu pas cum sa realizezi diverse tipuri de manichiuri.

Pe toata durata cursului tu vei fi asistata de trainer cu experienta in domeniu care sa te indrume si sa iti ofere sfaturi utile, pentru ca la final sa poti beneficia de diploma de calificare in domeniu.

In cadrul cursului de stilist-protezist din Timisoara organizat de echipa Janet Nails vei beneficia de cateva avantaje client precum:

- vei putea lucra cu produse profesionale de manichiura sub brandul Janet Nails

- vei avea discount de 20% la gama de produse pe durata cursului

- vei face multe ore de practica fiind asistata de trainer cu experienta in domeniu

- vei avea la finalul cursului diploma de certificare de la Ministerul Muncii din Romania care sa ateste faptul ca ai luat parte la un curs de calificare profesional.

janet nails
curs cursuri manichiura timisoara