Festivalul National de Epigrama „Voluntari 2011”

S-a dori organizarea acestui eveniment în Voluntari deoarece orasul nostru, dar si intreaga lume, au nevoie de activitati culturale, manifestari prin care toti cetatenii, cu mic cu mare, sa se poata relaxa intr-un mediu cat mai plãcut. In era televizorului si a internetului, oamenii s-au îndepartat de cartile scrise, s-au indepartat de versuri, de proza, de arta. Domnul primar, Florentin Costel Pandele, doreste sa reinvie in orasul Voluntari, in sufletul fiecarui cetatean dorinta de a citi si de a asculta poezie.  
            Prima editie va avea loc sambata 10 septembrie 2011, ora 11.00, la Hotel Alexander – sala Calistena.

           Festivalul va cuprinde si momente artistice sustinute de tinerii artisti din cadrul cluburilor de balet, teatru si modeling din cadrul Casei de Cultura Voluntari, precum si expozitii de caricatura.

Programul este urmatorul:

 

Ora 11.00 Incepere festival
            11.10 Duelul epigramistilor
            12.00 Spectacol balet si recital canto 
            12.30 Pauza 
            13.00 Duelul epigramistilor
            14.00 Scurt spectacol de teatru: " Five O'Clock ", de I.L. Caragiale 
            15.30 Festivitate de premiere 


            Pentru toti cei dornici sa participe va fi pusa la dispozite o linie specialã de autobuz care va avea urmatorul traseu : str Buzias - Piata Gheata - str Gh. Dinca - Casa de Culturã - B-dul Eroilor - str Popasului -  Rond OMV - B-dul Pipera - Hotel Alexander

 

Cele mai frumoase lucrari  de epigramã vor fi premiate.
            Vor participa cei mai buni epigramiºti romani din: Brasov, Braila, Buzau, Caransebes,Chisinau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Timisoara, Rm.Valcea, Viseu, Sibiu, Sinaia, Tg. Jiu, Tulcea, Statele Unite

 

 

Initiatii si cei ce doresc sa cunoasca acest gen literar  sunt asteptati la Hotelul Alexander din Bulevardul Pipera, nr. 1.

Intrarea este liberã.

 

 

Pentru detalii suplimentare si confirmare de participare va stam la dispozitie la numerele de telefon 0754.079.351, 031-403.61.10, fax 031-403.61.79.

 

voluntari epigrama caricatura festival pandele florentin costel i.l. caragiale