Ferestre din lemn stratificat, la preturi speciale. Profita de oferta Robimex



 

Izolarea fonica, etanseitatea, proprietatile termoizolante si chiar eleganta sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care trebuie sa le ai in vedere la alegerea unor ferestre de calitate. Robimex ofera ferestre din lemn stratificat, din molid sau stejar, la preturi fara concurenta.

 

De ce sunt recomandate ferestrele din lemn stratificat de catre specialisti? Lemnul triplu stratificat este format din trei lamele, acestea fiind dispuse fibra contra fibra pentru a elimina tensiunile interne, aparute, de exemplu, la diferentele de temperatura. Tamplaria din lemn stratificat este foarte solida si asigura o izolatie fonica si acustica superioara, deoarece lemnul nu prezinta goluri pe interior, in comparatie cu alte tipuri de tamplarii cum sunt cele din PVC sau aluminiu. Iar alaturi de o sticla de calitate – ce poate fi obtinuta prin combinarea unor tipuri ca Planiterm 4 anotimpuri, Argon, Reflexiva si sticla speciala pentru o izolare fonica mare – ferestrele tale vor face fata cu brio atat soarelui puternic, in sezonul cald, dar si ploilor sau ninsorilor din lunile reci de toamna si iarna. Toate acestea va sunt oferite de ROBIMEX la preturi speciale, de care puteti beneficia prin simpla accesare a site-ului oficial www.robimex.ro.

 

In plus, pentru toate produsele din lemn triplustratificat, Robimex foloseste, la finisaje, lacuri ecologice pe baza de apa, cu protectie UV, feronerie reglabila de cea mai buna calitate, si lacrimare din aluminiu, ce au rolul de a evacua apa care ajunge pe geam. Astfel, ferestrele dumneavoastra din lemn stratificat vor avea cele mai bune proprietati termoizolante si fonice, vor avea proprietati de evitare a mucegaiului si a condensului, si, pentru ca lemnul este un material natural, ce poate fi vopsit in orice culoare asortata cu mobila de interior, ferestrele vor da un plus de eleganta si valoare locuintei in care sunt montate. Puteti opta pentru ferestre cu deschidere obisnuita, ferestre cu deschidere oscilobatanta, ferestre din lemn glisante, potrivite pentru terase, de exemplu, ferestre cu arcada ovala, ferestre pentru cladiri patrimoniu sau pentru ferestre pentru pensiuni si hoteluri.

 

 

 

 

Despre ROBIMEX

 

Inca din anul 2004, firma Robimex a accesat fonduri europene de tip PHARE, cu ajutorul carora a achizitionat utilaje noi pentru prelucrarea lemnului si palului melaminat. Robimex este o firma specializata in productia de tamplarie lemn stratificat si montajul de mobilier de gradina, bucatarie, dormitor si sufragerie, mobilier de birou si baie, hol, usi de interior si exterior, ferestre si usi din lemn stratificat.

 

Robimex incearca sa faca viata mai usoara si mai placuta clientilor sai, prin ofertele de mobila din materiale de calitate superioara. Societatea are sediul in Sebes, judetul Alba, insa clientii sai provin din intreaga tara si de peste hotare.