Fabrica de Antreprenori Cluj

Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj, organizeaza a II-a editie a proiectului Fabrica de Antreprenori – cel mai complex proiect de antreprenoriat organizat vreodata in mediul universitar clujean. Editia trecuta s-a bucurat de un succes extraordinar, numarand 60 de tineri a caror perceptie asupra vietii si carierei s-a schimbat radical.
Pentru ca au fost foarte multi doritori de a participa la prima editie (concurenta a fost de mai mult de 3 pe un loc) si pentru ca e un proiect ce ofera valoare, la a II-a editie numarul de participanti va fi de 100 de studenti!

  Evenimentul va avea loc in perioada 1 – 6 mai si se adreseaza studentilor clujeni cu varsta de pana la 25 de ani. Cei 100 de studenti participanti vor beneficia de dezvoltarea competentelor si cunostintelor pe parcursul a 6 zile de training-uri, vizite la companii si discutii cu antreprenori locali de succes.

  Participantii la eveniment vor invata cum se creeaza un plan de afaceri si in ultima zi il vor prezenta unui juriu, format din antreprenori. Participantul cu cel mai reusit plan de afaceri va obtine marele premiu de 2000 LEI !

  Inscrierea este gratuita ! Pentru aplicare, doritorii trebuie sa trimita un CV si Formularul de Aplicare, cu mentiunea "Fabrica de Antreprenori" in subiect, la adresa cluj@careercenter.ro, pana in data de 18 aprilie, ora 21.00 !
Formularul de Aplicare se gaseste pe site-ul oficial www.careercenter.ro, la sectiunea Cluj !

 

Ne gasești și pe pagina noastrã de Facebook Fabrica de Antreprenori Cluj !

Studenti Antreprenori Cluj Training