Extra discounturi la toate tratamentele anticelulitice si de remodelare By Irina Reisler

O noua oferta speciala, disponibila pe Store.IrinaReisler.ro: doar in zilele de 27. 28 si 29 iuni 2014, beneficiezi de extra discounturi la tratamentele anticelulitice By Irina Reisler! Preturile sunt mai mici ca oricand, pentru ca tu sa iti remodelezi silueta in cel mai eficient mod: cu ajutorul celor mai spectaculoase tratamente profesionale. Scapa de celulita si de kilogramele in plus, tonifiaza-ti pielea si subtiaza-ti talia, ca sa arati fabulos, in zilele de concediu! Cumpara, chiar acum! Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

 

Cateva din produsele By Irina Reisler aflate la promotie si disponibile la cel mai mic pret de pana acum:

 

THERMA-FRIO-SHOCK

 

Cel mai spectaculos tratament anticelulitic, pentru slabire rapida, compactare si remodelare corporala, cu dublu efect termic: cald / rece.

 

THERMA-FRIO-SHOCK COMPLETE

 

Cel mai spectaculos tratament anticelulitic, pentru slabire rapida, compactare, tonifiere si antivergeturi, cu dublu efect termic: cald / rece.

 

CRIO THERMA-FRIO-SHOCK COMPLETE

 

Tratament anticelulitic, pentru slabire rapida, antivergeturi si pentru tonifiere, cu dublu efect termic (cald / rece) si cu dublu efect de compactare.

 

INSTANT BEAUTY

 

Tratament "soc" anticelulitic, anti vergeturi si de tonifiere.

 

Profita acum de preturile noastre foarte mici si de tratamente anticelulitice spectaculoase, care te vor ajuta sa arati bine, zi de zi! Acceseaza http://store.irinareisler.ro, sectiunea de Oferte speciale si descopera intreaga gama de tratamente anticelulitice inscrise in oferta noastra pentru weekend-ul 27.06.2014 – 29.06.2014.

 

Informatii contact:

 

Telefon: 0749.286.032

 

Adresa de email: ireisler@gmail.com

 

tratamente anticelulitice tratamente slabire tratamente remodelare cosmetice anticelulita tratament anticelulitic