Expozitie Internationala de pisici de rasa la Veranda mall, in zilele de 8-9 Octombrie 2022, orele 11-19

Magnificats - Expozitie Internationala de pisici de rasa WCF la Veranda mall, în Bucureșt, 8-9 Octombrie 2022.


Peste 130 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Italia, Serbia,  Bulgaria și Statele Unite  vor fi prezente in cadrul Expozitiei Intenationale Feline WCF  organizata de Clubul Felin Magnificats, in zilele de 8 și 9  Octombrie 2022  la Veranda Mall, intre orele 11.00-18,00


Castigatorii for fi desemnati de un juriu compus din sapte  arbitri internationali:

Kaai du Plessis, Olanda 

Beverly Elian, Romania 

Marilee Griswold, USA

 Fabrice Calmès, Franta 

Brigitta Redford, Germania

 Martyna Dziemidowicz-Jedrzejowska, Polonia

 Mateusz Jedrzejowski, Polonia

Publicul va putea admira o diversitate de rase, din care mentionam:  Exotica cu parul scurt, Persana, Maine Coon, , Ragdoll, Siberiana , Bengaleza, Scottish Fold, Highland Fold, Scottish Straight, Highland Straight, ,  Abisiniana, British Shorthair, British Longhair, Cornish Rex, Minuet ,Munchkin longhair, Munchkin Shorthair, Neva Masquerade, Don Sphynx, Sphynx , Transylvanian.  

Se vor desfasura in amble zile  atat arbitraje traditionale cat si  arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate,  pui/juniori și rase în curs de aprobare. Atat sambata, cat si duminica, va avea loc in prima parte a zilei arbitrajul individual al tuturor pisicilor inscrise in concurs, acordarea de certificate de titlu si nominalizarea pisicilor selectionate pentru a participa in finala. Apoi va urma arbitrajul de ring, separat pentru adulti, adulti castrati si pui/juniori.

 In a doua parte a zilei, in BEST IN SHOW, arbitrii se reunesc intr-un complet, prin fata caruia vor trece finalistii celor patru categorii (categoria 1-persane si exotice, categoria 2-par semilung, categoria 3-par scurt si categoria a 4-orientale si siameze). Dintre acestia, arbitrii vor hotari castigatorii zilei.

Castigatorii vor primi cupe, rozete, mancare si accesorii oferite cu generozitate de sponsori.Jurnalistii pot filma sau fotografia pisicile folosind aparate fara blitz> De asmemenea crescatorii va pot sta la dispozitie pentru interviuri.Pentru interviuri cu membrii juriului rugam ca solicitarile sa fie facute inaintea evenimentului deoarece acestia vor fi foarte solicitati pe parcursul expozitiei cu examinarea si jurizarea pisicilor aflate in concurs. 

 

Asociatia Clubul Felin Magnificats

Alex.elian@magnificats.ro

+40744606057

pisici expozitie pisici cat show veranda mall pedigree cats magnificats WCF pisici de rasa