Exclusive Networks primeste Gold Award 2023 din partea Fortinet

Pentru inovatiile de marketing aduse in Centrele Autorizate de Training (ATC) Fortinet ofera Gold Award, cea mai inalta distinctie acordata de cadrul retelei sale de parteneri.

 

Exclusive Networks, distribuitor global de incredere in securitate cibernetica, a anuntat recent ca i s-a decernat Gold Award ATC 2023 - cea mai inalta distinctie acordata centrelor de formare Fortinet - pentru Inovare in marketing.

 

Acest prestigios premiu vine ca o recunoastere a valorii partenerilor Fortinet care s-au concentrat si, totodata, au derulat campanii inovatoare de marketing dedicate centrelor de training autorizate Fortinet.

 

„Suntem incantati si onorati de recunoasterea obtinuta din partea Fortinet, in calitate de castigator al ATC Marketing Innovation Award. Acest premiu este o dovada clara a angajamentului echipei noastre de a oferi o perspectiva inovatoare si eficienta asupra securitatii cibernetice, de a se implica in piata pentru a creste nivelul de cunostinte si aptitudini tehnice ale partenerilor nostri – eforturi care au ca rezultat implicit un mai bun nivel de satisfactie a clientilor Fortinet. La Exclusive Networks, ramanem dedicati reducerii decalajului de competente in materie de securitate cibernetica, suntem pe deplin aliniati cu Fortinet. Suntem pasionati si ne propunem sa oferim cea mai inalta calitate a formarii si specializarii profesionale in ceea ce priveste tehnologiile de securitate cibernetica.” – a declarat Camille Peninque, Director Global Vendor Alliance de la Exclusive Networks.

 

Centrele de Training Autorizate (ATC) Fortinet au rolul de a forma si de a imbunatati competentele profesionistilor in securitate, contribuind la estomparea decalajului de competente in domeniul securitatii cibernetice. In calitate de ATC Fortinet, Exclusive Networks ofera un program de pregatire pentru certificare NSE sustinut de profesionisti cu un curriculum recunoscut in industrie.

 La nivel global, Centrele de training autorizat Fortinet (ATC) reprezinta o retea de organizatii de formare acreditate din peste 150 de tari/teritorii din intreaga lume, cu predare in 26 de limbi diferite. Cursurile sunt livrate atat in formate de clasa, cat si online si ofera aceeasi formare de calitate superioara pe care beneficiarii ar primi-o direct de la Fortinet.

In prezent, Centrul de Training Autorizat Fortinet administrat de Exclusive Networks Romania are in echipa sa primul si unicul specialist certificat NSE7 Fortinet din Romania. NSE7 reprezinta cel mai inalt nivel de certificare tehnica acordata de Fortinet.

exclusive networks fortinet distribuitor centru de training