evoMAG.ro anunta lichidari de stocuri si cele mai mici preturi

In perioada 16-31 ianuarie evoMAG.ro lanseaza o campanie de lichidare de stocuri cu preturi exceptionale la sute de produse din oferta. Este momentul perfect pentru a-ti achizitiona un smartphone Samsung sau unul din performantele televizoare de la evomag.ro la preturi sub media pietei.

Produsele incluse in campania evoMAG.ro satisfac orice gusturi si necesitati. Vei gasi telefoane, televizoare, tablete, procesoare, hard-disk-uri externe, accesorii PC, imprimante, aparate foto, routere, masini de calcat si multe altele. De reduceri importante beneficiaza si cei ce doresc sa achizitioneze software licentiat, principalele versiuni de Windows si Office avand reduceri intre 9 si 36%

Pasionatii de jocuri sau cei ce doresc sa imbunatateasca performantele calculatorului gasesc in oferta componente de ultima generatie la preturi foarte bune. De altfel, in cadrul acestei promotii, pot fi achizitionate produse cu reduceri de pana la 60%, iar doritorii au ocazia de a participa si la concursul organizat de evoMAG. Un simplu like pe pagina de Facebook evoMAG poate aduce o sansa de a castiga unul din premiile extrem de interesante puse la bataie, dar iti ofera si posibilitatea de a fi mereu la curent cu cele mai noi lansari de produse sau promotii. evoMAG ofera clientilor si posibilitatea de a cumpara direct de pe mobil, prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Android sau iOS, ce prezinta intr-o forma extrem de atractiva produsele din magazinul online.evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comert electronic din Romania cu o oferta de peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, ingrijire personala si multe altele. Magazinul online evoMAG este vizitat in fiecare zi de peste 30.000 de persoane.

Pe evoMag.ro gasesti cele mai noi telefoane, tablete si televizoare la cele mai bune preturi. Poti sa obtii consultanta gratuita in showroom si ai acces la variante simple de finantare. Produsele sunt livrate rapid si fara probleme, iar majoritatea sunt pe stoc si le poti avea in aceeasi zi sau in doar 24 de ore.

Pe evoMAG poti plati simplu: online prin card, in rate prin Card Avantaj si poti primi suport pentru a gasi cea mai buna metoda de plata in rate. In plus, daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor, il poti returna si primesti fara intrebari banii inapoi sau alt produs.

Profita de promotia de lichidare de stocuri de la evoMAG pentru a-ti achizitiona produsele dorite la un super pret. Oferta este valabila in limita stocurilor, asa ca nu amana foarte mult achizitia produselor pe care le doresti. Te asteptam pe www.evomag.ro

Powered by SEO monitor