evoMAG: vom avea acces mai usor la smartphone-uri mai performante si mai ieftine, iar piata va creste cu 40%

Piata de telefoane mobile din Romania va inregistra anul acesta o crestere semnificativa fata de 2013. Conform domnului Mihai Patrascu, CEO evoMAG, , ne putem astepta la o crestere de pana la 40% a vanzarilor de telefoane mobile in acest an si la o scadere a preturilor telefoanelor inteligente in concordanta cu cresterea performantelor acestora. Producatorii din categoria A precum Samsung, Apple, Sony sau LG, dar si producatorii din categoria B, lanseaza terminale de o calitate tot mai buna, care inglobeaza cele mai noi tehnologii. 

Astfel, pe evoMAG.ro, puteti gasi smartphone-uri cu preturi intre 500 si 800 de lei cu display performant, autonomie satisfacatoare si camera foto/video de calitate. O alta noutate este viteza cu care ajung acum in Romania ultimele produse lansate de companiile apreciate de pe piata, precum Samsung S4 si tableta Samsung Galaxy Tab 2, care au ajuns pe piata din Romania la foarte scurt timp dupa lansarile pe pietele din vest. De asemenea, compania a anuntat ca ofera la precomanda si ultimul model de smartphone al celor de la Samsung, Galaxy S5.    

Conform evoMAG.ro, tendinta generala este de a cauta cel mai bun raport calitate-pret, lucru care se face acum mult mai usor, datorita producatorilor de categoria B care lanseaza produse de buna calitate la preturi mici si portofoliului tot mai larg al companiilor de categorie A. Numarul smartphone-urilor cu pret mai redus este in crestere  si sunt preferate de tot mai multi romani, mai ales ca diferentele de performanta nu mai sunt asa mari fata de varfurile de gama. Totusi, telefoanele high-end, cu preturi de peste 999 de lei reprezinta 50% din vanzarile de smartphone-uri de la evoMAG.ro, iar cele cu preturi de pana in 599 de lei doar 15%. 

Romanii se informeaza atent inainte de a achizitiona un smartphone sau o tableta, iar in ajutorul lor evoMAG.ro vine cu suport complet si consultanta din partea echipei de documentare evoMAG si recenziile disponibile pe site, de la utilizatorii care au cumparat deja produse. In plus, evoMAG ofera si o politica de retur flexibila care le permite clientilor sa testeze produsele achizitionate inainte de a se decide daca le pastreaza sau nu.  

Desi frecventa de schimbare a unui smartphone ramane la noi in tara mai mica decat in afara, o data cu cresterea pietei locale de IT se asteapta in perioada urmatoare o tendinta de a schimba gadgeturile la o perioada mai mica de timp. Pentru mai multe informatii si o gama completa de smartphone-uri si tablete va invitam pe www.evomag.ro.



Powered by SEO monitor