Evolution HCC vă aşteaptă şi la punctul de lucru din Cluj Napoca



Solutiile oferite de HCC Evolution sunt dedicate atat companiilor care au nevoie de recrutare personal, consultanta si dezvoltare organizationala, cat si angajatilor care nu stiu sa isi gestioneze conflictele de la locul de munca sau au nevoie de indrumarea unui specialist in orientarea in cariera.

Consultantul dumneavoastra in resurse umane, Evolution HCC va pune la dispozitie un pachet de servicii competitive de organizare de traininguri in orasul Cluj Napoca si traininguri in Timisoara, organizare de team building in Cluj Napoca si team building in Timisoara, dar mai ales va ofera servicii de recrutare personal pentru Cluj Napoca si recrutare personal in Timisoara. De asemenea, Evolution HCC va asigura selectia de personal, evaluarea personalului dumneavoastra dar si multe altele.

Mai mult de atat, Evolution HCC va garanteaza solutionarea tuturor problemelor legate de cultura oarganizationala, reorganizare organizationala, revizuirea sistemului de management, dezvoltare organizationala, motivarea angajatilor, nivelul de satisfactie al angajatilor si angajamentul fata de organizatie.

Totodata Evolution HCC va solutioneaza problemele de eficienta si motivatie scazuta, conflictul de roluri, ambiguitatea sarcinilor de lucru, satisfactia scazuta a angajatilor, organizarea si comunicarea defectuoasa, fluctuatia de personal dar si problema stresului la locul de munca.

Pe langa toate aceste servicii si solutii, Evolution HCC va pune la dispozitie si un centru de cariera pentru orientare sau reorientare profesionala, atat pentru studenti sau proaspat absolventi, cat si pentru persoanele care doresc sa inceapa o cariera in alt domeniu de activitate.

Prin acest centru de cariera Evolution HCC doreste sa va ajuta in orientarea pentru alegerea facultatii, si cu pregatirea pentru angajare/reangajare, sa va autocunoasteti mai bine propriile valori, scopuri, abilitati si competente, dar va ofera si asistenta in intocmirea planului de cariera.        

Evolution HCC va asteapta cu aceleasi servicii profesionale de resurse umane atat in Timisoara cat si in noul punct de lucru din Cluj-Napoca, situat pe str. Gorunului nr 7.

recrutare personal cluj recrutare personal traininguri cluj traininguri timisoara team building