Eta2u sponsor principal al lui Cornel Galescu, împreună reuşind o nouă performan&#35



Autor al mai multor premiere româneşti în Himalaya, Alaska, Anzi, Alpi,Taurus, Patagonia şi Polul Nord, alpinistul român Cornel Galescu se pregateşte să plece în expediţia de cucerire a Polului Sud.

“Români au mai fost cu elicopterul, în scopuri ştinţifice. Dar suntem primii care vom merge cu schiurile. Plecăm din golful Balenelor, pe urmele lui Amundsen, care a cucerit Polul Sud în 1911. Este un traseu dificil, pentru că avem de urcat 3.000 de metri, în condiţii extreme, cu temperaturi de -40, -50 de grade Celsius, pe furtună şi viscol”, a declarat Cornel Galescu.

Anul 2011 are o semnificaţie deosebită în ceea ce priveşte initiativa sud- polară, deoarece marcheaza sărbătorirea a  100 de ani de la prima cucerire a Polului Sud.

Această expediţie este un imbold pentru toţi cei care doresc să îşi depaşească limitele, un imbold spre performanţă, curaj şi perseverenţă.

ETA2U ca leader de piaţa în furnizarea de produse şi servicii  IT şi principalul  integrator de soluţii, sisteme şi servicii IT  din zona de  vest şi centrul României, este un susţinător constant în diferite domenii din educaţie şi sport.  In acest sens, Eta2u este şi va fi alături de Cornel Galescu, împreună reuşind o nouă performanţă pentru România.

ETA2U Cornel Galescu Polul Sud