Esti agent imobiliar sau reprezinti o companie imobiliara? Asigura-ti un abonament la pret mic



Incepand cu 1 martie, compania anunta intrarea in vigoare a noilor pachete de abonamente imobiliare, cu preturi mai mari. Rezerva-ti aici un abonament la pret mic: http://imobiliare.topestate.ro/rezervare/

“Cu toate ca nu ne dorim cresterea abonamentelor, acest lucru trebuie sa se intample deoarece TopEstate depune continuu eforturi pentru a oferi cele mai bune servicii imobiliare clientilor sai, iar acest lucru se regaseste in costurile lunare aferente dezvoltarii portalului, salariile programatorilor si ale intregului personal. Deoarece nu dorim sa scadem calitatea oferita sau sa eliminam inovatia, trebuie sa crestem usor preturile”, spune Mihai Stan, managerul general al portalului imobiliar TopEstate.ro.

In 2011 TopEstate.ro a avut o crestere remarcabila pe piata portalurilor imobiliare, clasandu-se pe pozitia 5 in categoria Anunturilor Imobiliare, conform clasamentului trafic.ro care listeaza topul site-urilor de gen.

In 2012 portalul va fi imbogatit cu functionalitati si servicii noi, menite sa impulsioneze vanzarile agentiilor imobiliare mici, ca si pe ale brokerilor si agentilor imobiliari care lucreaza independent.

“Un portal imobiliar trebuie sa aduca in plus fata de leaduri, servicii care sa ajute agentul. Noi ne concentram pe acestea si avem succes: agentii imobiliari care listeaza pe www.TopEstate.ro oferte sunt foarte multumiti, multi dintre acestia provenind din categoria profesionistilor”, completeaza managerul TopEstate.ro.

In cei 4 ani de functionare, managementul portalului imobiliar nu operat majorari de tarife, ci a acordat reduceri substantiale si au oferit servicii in mod gratuit.“Vom continua sa oferim facilitati pentru plata abonamentelor in avans. Chiar si cu noile preturi, TopEstate va ramane varianta cea mai accesibila dintre toate portalurile dedicate imobiliarelor”, spune Mihai Stan.

Inca puteti rezerva un abonament cu pret mic: http://imobiliare.topestate.ro/rezervare/

www.TopEstate.ro este un site 100% imobiliar. Intreg continutul sau este legat de anunturi, articole, blog, sfaturi, dictionar, legislatie, socializare, din sfera imobiliarelor. Traficul zilnic pe care il inregistreaza este de asemenea bazat numai pe cautarile imobiliare.

“Daca am fi permis postarea diversificata a anunturilor oricaror marfuri sau servicii pe site-ul nostru, am fi avut un trafic de zeci de ori mai mare. Dar am fi pierdut focusul pe imobiliare. Ne bucura faptul ca un vizitator provenit din internet poate gasi aici orice isi doreste, de la vanzari si inchirieri pana la sfaturi deosebit de utile pentru a actiona in domeniul imobiliar”,  completeaza Raluca Dobre, PR manager TopEstate.ro.

 

Pentru a solicita o oferta sau pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Email: parteneri@topestate.ro

Tel: 0723 521 521

Abonare la vechile preturi: http://imobiliare.topestate.ro/rezervare/

TopEstate portal imobiliare imobiliare